2410
2561
عنوان

باورم نمیشه

554 بازدید | 21 پست

قدرت تلقین رو که میدونین چیه که هر خواسته ای که دارن رو تلقین میکنن و باورش میکنن تا انجام میشه 

مثلا من میگفتم اول فروردین خواستگار پیدا میشه برام 😅 تو ذهنم میگفتم 

به طور ناباورانه امشب عمه مامانم ازم خواستگاری کرد 🤣

خیلی عجیب بود واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

هر چی صلاح شماس

خلق را‌ تقلیدشان بر باد داد                                      نان خدا میخورم ،فرمان شیطان میبرم                             رو اعصاب ابانیا راه نرید میدون میـنِ                                                           انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد.                                          من بین ی انسان فرهیخته و متشخص و ی انگل بی شخصیت بد دهن مدام در حال نوسانم                           https://t.me/Hich_zh
2571
استارتر یه سوال ساعت خاصی به این موضوع فکر میکردی یا هرلحظه تو فکرت بود؟

نه هر لحظه هی میگفتم به خودم تو ذهنم هی میگفتم 

بعد توی دفتر هم می‌نوشتم که خدایا شکرت که روز اول فروردین ازم خواستگاری کردن اینو ۵۵ بار نوشتم طبق تکنیک ۵۵ در ۵ روز که ۵۵ بار اون چیزیو که میخوای تکرار میکنی تا ۵ روز تا به خواستت برسی ولی من همون یه روز فقط نوشتمش و ولش کردم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرمن تلقین درسته .واینکه بنویسی روکاغذبیشتراتفاق می افته

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
2456
واقعیت داره...... منم تجربه کردم.... البته من نوشتم.... میگن نوشتن تاثیرش بیشتره.... من نوشتم به شش ...

اره منم فقط یه روز اینو تو دفترم نوشتم 

ولی خواستگار اونی که من میخواستم نیست (:

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2568
اره منم فقط یه روز اینو تو دفترم نوشتم  ولی خواستگار اونی که من میخواستم نیست (:

مورد من خواستگاری نبود ....یه مشکلی داشتم حل نمی شد دیگه خسته شده بودم... بعد یه بار این مطلب رو تو نت دیدم گفتم امتحان کنم ببینم چی میشه.... امتحان کردم و به لطف خدا جواب داد

پسر عمت هس ؟ خب خوشت میاد ازش؟چکاره هس ؟

نه پسر عمه مامانم 

بهش حسی ندارم واقعا 😅 مامانم بهم گفت خواستگارم برات پیدا شد گفتم کی گفت پسر عمم 

منم گفتم اه نمیخوام 

گفت چرا انقد پسر خوبیه 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40