2454
2494

دورکعت نماز وسوره یس میخونم به نیت دلتون🙏🌷

ان شاا...هرنیت وخواسته ای دارید برآورده بخیر بشه🙏🙏

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ)🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

پروردگارا، همسری مهربان و بچه‌آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریء­الذمّه ­کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ‌ام و به من نمی‌رسد مگر آن چیزی که تو منت می‌گذاری و عطا می کنی.🙏🙏
2496

منم یاد کن

الهی حاجت روا بشی 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

زهرا

سلامتی کامل روحی و جسمیم

آرامش و آسایش

ازدواج عالی و موفق

مهاجرت به کشور موردنظرم

شغل پردرآمد و عالی

عاقبت بخیری و از ته دل شاد زندگی کردن

انشالله حاجت روا بشید🙏🌹

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: « کیستم جز تکه ای تنهایی»

ممنون از محبتت 

اسمم زهرا

قشنگ من💕 برات این لحظه رو از صمیم قلبم  ارزو میکنم که خدای مهربون بهت بگه: خواسته ات به تو داده شد😍💜 و تو انقدر خوشحااااال بشی که نفهمی چیکار کنی گریه کنی یا  بخندی😄💛 و اون شب از شدت خوشحالی خوابت نبره و کلی از ته دلت گریه شوق کنی و بگی منم به ارزوی محاااااااالم رسیدم🌱💚اگر دوست داشتی از صمیم قلبت برام دعا کن که منم به ارزوی محااالم برسم که خیلی این روزا نیاز دارم که یه خبر خوشحال کننده و هیجان انگیز بهم برسه و همه ناراحتی هام و دردامو بشوره و ببره😄💕  اسمم زهرا🌱