mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 عنوان بچه هااز دی جی کالالوازم آرایش خریدکردید؟ 114 بازدید | 13 پست بچه هامن ی پنکک چرب میخام باریمل چ مارکی خوبه بخرم دوتاش بشه ۲۵۰ تاحالاسفارش ندادم خوبه؟ دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭 1401/12/28 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arya52 عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 2154 من رژ گلدن رز خریدم خوب بود ،عطر مو هم خریدم عالیه خدایا تقاصمو بگیر امین
ویکتوریاسکرتم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 362 اره من از عیدمو همونجا خریدم راضی بودم اگه رنگ بودم صورتی بودم👄اگه میوه بودم توت فرنگی بودم🍓اگه احساس بودم عشق و محبت بودم💕اگه ساعت بودم00:00بودم:) برای به هم رسیدنمون صلوات بفرستین اگه فرستادین بگید منم برای حاجتتون صلوات بفرستم💜
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48342 من پالت رژ لب سفارش دادم راضی بودم.. یکی دوبارم کرمای مختلف ، ضدبک هربکس مثلا، راضی بودم ازشون. نظراتو بخون بعد خرید کن آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4578 گلم من همیشه از ستاره شیک خرید میکنم هم جنساش خوبه هم قیمت تو گوگل سرچ کن سایت داره از د ی ج ی کالا هم شده خرید کردم میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25815 نظرات تو دی جی کالا بخونی متوجه میشی کدوم برند نسبت به پولی که داری خوبه «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5908 نه بابا مگه خلم؟! اصلا تو اینموارد از دی. جی خرید نکن گاهی جنس مرجوعی برات میفرستن حضوری بخر
shalehpaleh عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 1316 شانسیه دیج.ی کالا چشاشو میبنده میزاره تو کارتون من تاحالا رژ فقط ازش خریدم خوب بوده البته از لحاظ لوازم ارایشی وگرنه خیلی خرید داشتم بعد از چند سال کاربریم خود به خود حذف شد هعییی😕😖بگذریم❤❤خانم مهندس آینده💗
دیودلبر عضویت: 1399/06/20 تعداد پست: 6883 من ریمل و لاک و این چیزا گرفتم خوب بوده نظرات مردم رو بخون کمکت میکنه و فروشنده رو دقت کن کدوم رو انتخاب میکنی
mobina__ عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 3068 من رژ گلدن رز خریدم خوب بود ،عطر مو هم خریدم عالیه عطر مو ضرر نداره برای موها ؟ منم عطر مو خریدم ولی نزدم به موهام 😂💔 مگه کل این دنیا...چند تا مثل تو داره 🤍؟ بیا که این دلم بی تو ...تنهاس بی کس و کاره 🫀
arya52 عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 2154 عطر مو ضرر نداره برای موها ؟ منم عطر مو خریدم ولی نزدم به موهام 😂💔 نه چه ضرری خیلیم خوشبو وخنکه ،موهم زود شونه میشه خدایا تقاصمو بگیر امین
کیف_بافتنی عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 9016 اگه آرایشیات ایرانیه با خیال راحت بخر اما خارجیا رو اصلاا
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 اگه آرایشیات ایرانیه با خیال راحت بخر اما خارجیا رو اصلاا بهم مارک ایرانی میگین خوبن؟ دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
mam_sefidbarfi مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 4448 ممنون ازهمه گلا دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭