2410
2493
عنوان

مامانم داره می‌ره رو مخمممم😡😡

477 بازدید | 21 پست

من عادت دارم آهنگ عاشقانه میزارم گریه میکنم مخصوصا وقتایی ک حالم گرفتست الان خونه مادربزرگمیم نشسته بودم آهنگ گوش میدادم......بعد مامانم گفت عاشق شدی 😐 گفتم آره شدم گفت کدوم پسر خالت اینو ک گفت ی جیغ بنفش کشیدم گفتم آخه  کی کراش میزنه رو پسر خاله من از این حرفا بدم میاد اره رو یکی از پسر خاله هام کراشم ولی درحد همون پسر خاله ن بیشتر.😡😡اههه بدم میاد فامیلی می‌کنه همه چیو بعدم میزاره کف دست خالم 😐😐  

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456
2496

خو راست میگه با آهنگ عاشقانه می شینی گریه میکنی مثل اینکه زیادم گوش میدی بنده خدا گفته عاشق شدی؟😁

سوال بجایی بود

حالا کدوم پسر خالت اخر 😂

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  
خو راست میگه با آهنگ عاشقانه می شینی گریه میکنی مثل اینکه زیادم گوش میدی بنده خدا گفته عاشق شدی؟😁 ...

ننننن کراش خیلی ریز ک فقط باهم یکم تو اینستا حرف می‌زنیم خوب ی وابستگی پیش میاد......

ننننن کراش خیلی ریز ک فقط باهم یکم تو اینستا حرف می‌زنیم خوب ی وابستگی پیش میاد......

باهوشی مامانت رفت رو مخت😂😂😂

خوب حدس زدا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  
خونه مادربزرگم خوشم نمیاد برم اتاق خونه خودمون تو اتاقم

تو جمع جالب دیده نمیشه، اطرافیان شاید بگن این دختره چه مشکلی داره، شاید برا خودت و خانواده ات عادی شده ولی خوب مامان بزرگ و نمیدونم دایی و خاله اینجور فکر نمی‌کنند اونا هم میرن پیش بچه هاشون یا همسرانشون میگن ،....