2454
2563

بچه ها امروز بالاخره وسایل مونده جهیزیه امو خریدم!

کلش شد ۲ تومن منتها من ۲۵۰ دادم.. ۱ میلیون تخفیف داشت، بقیشو هم با اسنپ پی قسطی دادم.. بدون سود و چک و سفته!

حیف دیر اشنا شدم باش وگرنه کل وسایل مو قسطی میخریدم

لینکش رو میذارم به دردتون میخوره حتما

2571
2456
اتفاقا ادم خیلییی چشم و دل سیریم عزیزم این یک  حتی خودم نزاشتم برام مانتو و لباس تو خوته بخرن ...

راست میگی والا دیگه توی پلاستیک زشته ولی خب چیزایی که گرفتن خوب بوده

اتفاقا ادم خیلییی چشم و دل سیریم عزیزم این یک  حتی خودم نزاشتم برام مانتو و لباس تو خوته بخرن ...

اره این ک توی پلاستیک آوردن بده واقعا... به آدم برمیخوره 🤕

🌈🌧️🐆💔🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😤........ هر چه تیره‌تر بشی ای شب سرد.. ما مثه هر چی ستاره روشنیم.. تو تبر بشی واسه ریشه‌ی ما.. شک نکن بازم جوونه می‌زنیم.. همه‌ی سازامونم که بشکنی.. با سرود خنده‌مون چه می‌کنی؟ .. راه آرزومون‌و بستی ولی.. با پر پرنده‌مون چه می‌کنی؟.. نمیشه خورشید و حاشا بکنی.. حتی پشت سایه ها و پرده ها.. یه روزی همه کبوتر می‌شیم و نمی‌مونه هیشکی پشت نرده ها 🕊️🤍 شب تیره‌مون به فردا میرسه.. کابوس کهنه به رویا می‌رسه.. وقتی دستمون تو دستای همه.. من میگم معجزه از راه می‌رسه 💚🤍❤️
2568

عزیزان من منظورم این نبست که کم اوردن من خودم نزاشتم برام بخرن 

پارسال حتی روغن برنجم اوردن این از این تا این حد بودن نمیگم چرا کم اوردن میگم حداقل میزاشتنش تو سینی نه تو پلاستیک

خوبه که

برا من میذاشتن تو بقچه میوردن😐

خداروشکر که خدا منو لایق دونست و گلی از بهشتشو بهم هدیه داد💚. خداکنه بتونم مادر خوبی براش باشم. خداکنه دخترم، خواهر دار بشه😍 خداکنه داداشم حالش خوب بشه🥀💔

خوشبحالت برای من چون اولین سال کرونا بود

یک گوشواره ک بعدا برای عروسیم فروختن

با ی گونی برنج و ماهی مرغ و روغن آوردن

یک تیکه لباسم نخریدن 

هیچوقت یادم نمیره دوران عقد خیلی بدی بود

میشه برای حاجت دلم یک صلوات بفرستی مرسی مهربون🌦💞💜😊 امید وارم بارون رحمت خدا بباره به زندگیت