2410
2396

بابام خیلی آدم بی شعوریه حرفاش خیلی چندش آور و آزار دهنده اس 

از سرکار اومد به مامانم گفت چشات چرا اینطوریه ؟چه کار کردی ؟مامانم گفت یعنی چی چه کار کردم گفت هر غلطی بخوای میکنی فکر کردی نمی‌فهمم از رفتارات چه کارا کردی بعد کلی فش داد..

بار اولش نیست همیشه میپرسه ...

یا میپرسه چرا رفتی حموم؟

منظورش از چشات چرا اینطوریه یا چرا رفتی حموم چیه؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ۹۹ بود تعلیق شد !😁

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا صبرتون بده😕

فکر کنم من فقط برای لحظه های کوچیک زندگی می‌کنم. لحظه‌ای که تیکه اول کیک شکلاتی رو مزه می‌کنم، لحظه‌ای که پرده‌های اتاق رو کنار می‌کشم، لحظه‌ای که تمام دقتم رو می‌دم به اهنگ جدیدی که پخش می‌شه، لحظه‌ای که پیام آدم‌های مورد علاقم رو روی گوشیم می‌بینم، لحظه‌ای که دوستام رو از دور می‌بینم و با ذوق بای بای می‌کنم، لحظه‌ای که توی لیوان خالی قهوه دنبال شکل می‌گردم، لحظه‌ای که می‌بینم شاخه درخت‌ها جوونه می‌زنه، لحظه‌ای که به خودم اجازه می‌دم کمی احساس غرور کنم و با رضایت به کار تمام شده‌ام نگاه می‌کنم، لحظه‌ای که شیرکاکائو رو تکون می‌دم، لحظه ای که سایه خوشگلی می‌بینم، لحظه ای که یکی توی بغلش فشارم می‌ده، لحظه‌ای که آهنگ مورد علاقم توی اتوبان پلی می‌شه، لحظه‌ای که بعد تموم شدن کتاب زل می‌زنم به دیوار، لحظه‌ای که یکی به جوکم می‌خنده، لحظه‌ای که آسمون انقدر خوشگله که نمی‌تونم خودمو کنترل کنم. تمام این لحظه‌ها و لحظه‌های دیگه، من برای این‌ها زندگی میکنم.
2442
2417
2451