2777
2789
عنوان

خوردن کندر در بارداری

4755 بازدید | 32 پست

سلام خانما من فردا وارد چهارمین ماه بارداری میشم

دکتر تغذیه م بهم گفته این هفته تا یکماه هر روز یدونه کندر اندازه نخود بخورم

ولی الان سرچ کردم دیدم که نوشته اگه فولیک اسید خوردید نیاز نیست دیگه کندر بخورید البته من یه هفته س فولیک نمیخورم دیگه

و اینکه نوشته مقدار زیادش بیش فعالی و لب شکری میاره

آیا تجربه ای دارید راهنمایی کنید که بخورم یا نخورم؟

از چی می ترسی؟ وقتی خدا همه کاره س؟  

نخود زیاده کمتر 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شنیدم بیش فعالی میاره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم نمیدونم بخورم یا نه هرروز که فکر نکنم  کتاب ریحانه بهشتی هم نوشته بود

من گیج موندم

شما هم فولیک اسید خوردین؟ یا میخورین؟

خب دکتر گفته بهتون دیگه من بگم دکتر اشتباه گفته کاری که من میگمو انجام بده؟😆😂

اخه دکتر تغذیه س

دکترای زنان و بهداشت اصلا طب سنتی رو قبول ندارن

میخوام بدونم کسایی که خوردن چه تجربه ای داشتن

دکتر تغذیه رو ول کن ببین دکتر زنان چی میگه ، چرا فولیک رو یک هفته هست نمی خورید؟

دکترم گفته بعد ۱۲ هفته نخور دیگه نیاز نیست

فقط پریناتال میخورم