2777
2789

به خاطر کارای دانشگاهم مجبور بودم سروشو نصب کنم ... سروش پلاسو نصب کردم ... حالا امنیت داره ؟ اجازه ی دسترسی هم فقط به مخاطبینم داره ، نه به جای دیگه ... هیچ جوره نمیخام به هیچ جای گوشیم ، مخصوصا گالریم دسترسی داشته باشه ... امنه ؟ 

به گالری که فقط اگه بخوای عکس و فیلمی ارسال کنی ارت مجوز دسترسی میگیره

من چند ساله دارمش مشکلی نبوده تا حالا

واتساپ که بدتره. حتی لو رفت که اطلاعات کاربرها هک شده.

چند وقته گوشیم پیام میده واتساپ مخربه حذفش کن

قصد مقایسه ندارم ولی کلا هررر شبکه اجتماعی بریزی و به نت وصل شی چند درصد ریسک رو باید بپذیری.

الهی به امید خودت...  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان من نمیدونم این چه پیامیه دائم واسم میاد.واتساپم هم واتساپ اصلیه. هیچ اعتباری به هیچ شبکه اجتماع ...

منم الان سه ساله واتساپو دارم ... هیچ مشکلی پیش نیومده واسم ... ولی الان این سروشو میترسم ... 

منم الان سه ساله واتساپو دارم ... هیچ مشکلی پیش نیومده واسم ... ولی الان این سروشو میترسم ... 

من از سال ۹۳ واتساپ داشتم ولی حالا چند وقته این میاد واسم.

من سروش هم چند ساله دارم مشکلی پیش نیومده ولیدر کل اگه از اطلاعاتت میترسی از گوشیت خارجشون کن چون وقتی به نت وصل میشی میری توی یه دنیای ناشناخته. دیگه الانم که همه به قند شکن وصل میشیم کل اطلاعاتمون تونل میشه 

الهی به امید خودت...