2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از روز دهم پریود. قبلا معلمم گفت من دیگه رو همون رفتم جلو نمیدونم مرجع تقلید میه

آخه من بعد از ۷ روز پریود،دو هفته لکه بینی قهوه ای دارم وای خسته شدم از بس رفتم حموم غسل کردم دوباره دیدم لکه بینی دارم

سلام دوستان نظر من اینه که سونو بدید، خودم بعد از لکه بینی سونو دادم و مشکوک به پولیپ یا هیپرپلازی شدم، لکه بینی رو که تا دوفامد میخورم رفع میشه، حالا۳دوره بخورم ببینم کارم به کجا میکشه.

ولی لطفاً اول سونو بدید و سعی کنید تا مطمئن نشدید با درمانهای خونگی، درمانتون رو عقب نندازید.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
سلام دوستان نظر من اینه که سونو بدید، خودم بعد از لکه بینی سونو دادم و مشکوک به پولیپ یا هیپرپلازی ش ...

بله حرف شما درسته،ولی من فعلا در شرایطی هستم نمیتونم برم دکتر برای همون دست به دامن درمان خونگی شدم و خواستم از تجربیات بقیه استقاده کنم

بله حرف شما درسته،ولی من فعلا در شرایطی هستم نمیتونم برم دکتر برای همون دست به دامن درمان خونگی شدم ...

ان شاءالله سلامت باشین. میگن دم کرده بومادران لکه بینی رو بند میاره، البته خودم امتحان نکردم تا حالا

اگه دم کردین بعد از ۱۰دقیقه مصرف کنید، میگن اگه بمونه سمی میشه

میگن بو مادران برای پریود شدن خوبه که؟

سلام گلم

من گفتم که امتحان نکردم ولی اینکه لکه بینی رو بند میاره تو یکی از همین تاپیکای نی نی سایت دیدم، میخواهید یه سرچی تو گوگل هم بزنید ببینید چه می کنه این بومادران🤣😂