2777
2789

امشب مثل سالایه پیش تو کوچه با همسایه ها آتیش روشن کردیم از رو آتیش پریدیم چایی و آجیل خوردیم مردا و دخترا زدن رقصیدن

ما خرداد یا اوایل تابستون از اینجا میریم بعد ۱۰سال حس میکنم خیلی دلم برای همه چی تنگ میشه،مااینجا مثل یه خانواده بودیم دلم گرفته 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

چرا میرین

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

این تاپیکو زدم تا سال بعد اینموقع ببینم حس و حالم چیه

البته همشون قول گرفتن که تو مراسما باید بیام

این خونمونم نفروختیم میدیم اجاره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

حق داری هرکی بود دلش میگرفت انشالله هرجا رفتی باز خوش باشی

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

چرا میرید خو؟

چه جای خوبی

ما همسایه نداریم.

دوتا افغان دو طرفمون.که تک توک توشون فارسی بلدن.و اهل این چیزا نیستن.

دلم از این همسایه های شما خواست،😫

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
خدای من چ همسایه های خوبی منم دلم گرفت نمیشه تمدید کنید 

خونه ی خودمونه

ولی خب کوچیکه 

خونه ی بزرگتر ساختیم