2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 19 پست
قشنگم با اون دارو و امپول هورمونیها طبیعیه منم انقدر ماه پیش بدعنق و بداخلاق شده بودم.بعداز پریود اد ...

اخه این ماه نشه ماه های دیگه هم باید استفاده کنم چون تخمک خوب ندارم همش این حالت ها آدم داغون میشه چرا یکی نمیخواد بچه با دوست پسرش می‌ره می‌خوابه بچه دار میشه بعد بعضیا که از ته دل می‌خوان نمیشه من اصلا حوصلشو ندارم که پیگیری کنم داغونم داغون

اخه این ماه نشه ماه های دیگه هم باید استفاده کنم چون تخمک خوب ندارم همش این حالت ها آدم داغون میشه چ ...

قشنگم وقتت رو تو مطب دکتر زنان هدر نده مستقیم برو کلینیک های ناباروری منم یک سری باردار شدم و الان پسرم ۶سالشه اما اشتباه کردم دو سه سال مطب میرفتم اما رفتم مراکز درمانی ناباروری و بعد از سه دوره باردار شدم بازم میرم مرکز.بری مطب فقط به خودت دارو میده و چی بشه نتیجه میده.دیگه اینم قسمت و ازمایش ماست با اتتظار بچه سر کنیم غصه نخور به زودی زود باردار میشی🙏🙏🙏

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتماش زیاده.زیاد لک بینی داری؟بی بی چک رو کی استفاده کردی؟دیگه روز پریود یا یک روز قبلش بی بی چک نش ...

نه یکم ترشح خونی داشتم یه روز بعد موعد زدم‌ منفی بود دیشبم زدم‌ منفی بود امروزم زدم منفی بود. دل درد و کمر درد دارم دبگه نمیدونم چیه😢

نه یکم ترشح خونی داشتم یه روز بعد موعد زدم‌ منفی بود دیشبم زدم‌ منفی بود امروزم زدم منفی بود. دل درد ...

پس صبر کن بزار از موعدت بگذره ان شالله لک لانه گزینی باشه.سعی کن زیاد بهش فکر نکنی که خدایی نکرده پریود شدی نخوره تو دوقت چدن سرم اومده میگم.ان شالله عیدیتو میگیری😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
پس صبر کن بزار از موعدت بگذره ان شالله لک لانه گزینی باشه.سعی کن زیاد بهش فکر نکنی که خدایی نکرده پر ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت. ولی من دوسدارم پریود بشم دوتا بچه دارم. دیشبم رقتم از دادم منفی بود😅