2777
2789
عنوان

بچه ی سوم… اره یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست

منم دومی رو ناخواسته باردار شدم مگه همون یکی بس بود 

الانم ک ۶ماهمه نتونستم باهاش ارتباط بگیرم چون وااقعا نمیخواستیم شرایطشم نبود همین یدونه رو بتونم به جایی برسونم هنر کردم 

اینم بگم قرص ال دی میخوردم ولی بازم باردارشدم

۳۵ ۴۰

من۳۱ سالمه و همسرم ۳۸ سال

احساس میکنم سنم برا بارداری و مادر شدن دوباره زیاده

یا خودم میگم وقتی اون بچه ۱۰ سالش بشه یه پدر و ملدر نسبتا پیر داره یه مادر ۴۲ ساله و پدر ۴۹ ساله که اصلا نمیتونن درکش کنن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب شرایط جسمی و روحی و مالی خودت داره اگ از نظر روحی میتونی صبر داشته باشی و ب تربیت بچه برسی اره 

من خودم 3 تا دارم وواقعا راضی هستم و شکر خدا سومی با خودش شادی و زندگی رو اورد ب خونم هر چند تا خواسته بود من مشکلم اینه ک مشکل جسمی دارم و یکم سخته بچه داری برام

نگاه عزیزم،باتوجه به گفته هات،میگم اقدام کن،منم سه تادارم،خیلی پشیمونم که باید یکی دیگم میاوردم دخترم خواهرمیداشت،ولی شمابیارونزارفاصله زیادبشه،سن که بالابره دیگه حوصلت نمیشه،ماهیچی نداشتیم ولی خداروشکرباهربچه ای خدابهمون ویژه نگاه میکرد،بعدش که سومی روآوردی میفهمی چقدرکارخوبی کردی

نگاه عزیزم،باتوجه به گفته هات،میگم اقدام کن،منم سه تادارم،خیلی پشیمونم که باید یکی دیگم میاوردم دختر ...

انقد دارید که بتونید کامل ساپورتشون کنید و نزارید حسرت چیزی رو بخورن؟

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
انقد دارید که بتونید کامل ساپورتشون کنید و نزارید حسرت چیزی رو بخورن؟

نگاه عزیزم،ماخودمون هیچی نداشتیم وخیلی سختی کشیدیم،ولی با آمدن هربچم خداروشکرخدابهمون روزی خوبی میداد،الان بچه هام تقریبابزرگن،ودخترم امسال دبیری میخونه،پسرم برنامه نویسه،کوچیکه نه سالشه،وبهشون یاددادم روپاشون وایستن،وحسرت مال دنیارونخورن چون خداباتلاششون همه چیزبهشون میده،وبهشون گفتم من وپدرتون همه جوره حمایتتون میکنیم،وخداروشکردرحال حاضرازلحاظ مادیات بی نیازیم،بلطف بیکران خدا