2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست

بیار خدا روزیش رو میرسونه برکت زندگیت بیشتر میشه من خودم دوتا پشت سر هم آوردم واقعا برکتش هم اومد روزیمون بیشتر شد کمتر نشد. گناه داره بچت تنها می مونه از نظر روحی کلی خلا ایجاد میشه تو روحیه ش. بچه ت رو نذر امام زمان کن سرباز امام زمان باشه . امام زمان کمک حالت میشه و کلی فواید مثبت دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه بهم میگن تو که میخواستی دومی رو بیاری یجوری میاوردی با هم بازی کنن  ولی تصور کن تا این میر ...

اره دقیقا. منم اگر شرایط داشتم و دومی رو میخواستم بیارم توی همین سن دخترم میاوردم. 

مبارکتون باشه عزیزم. اره واقعا گناه دارن یدونه ها

ممنون عزیزدلم اره گناه دارن ولی گناه ماچیه تو این وضعیت اقتصادی والا یدونم زیاده مجبوریم دیگ چ کنیم خدابزرگه

تا خُــدا بنده نوازاست، به خـَلقش چِ نیاز...√❤بچه‌هام‌ همه دنیام خدایا شکرت بابت داشتنشون❤
بیار خدا روزیش رو میرسونه برکت زندگیت بیشتر میشه من خودم دوتا پشت سر هم آوردم واقعا برکتش هم اومد رو ...

نمیدونم بخدا سر دوراهی موندم. دلم میخواد ولی به غیر از الان اخه بچه آینده میخواد. توی این وضع گرونی یه بچه دیگه رو ججوری حمایت کنیم. اگر هم الان نیاریم که اختلاف سنی با دخترم خیلی زیاد میشه که اونجوری دوست ندارم.

نمیدونم بخدا سر دوراهی موندم. دلم میخواد ولی به غیر از الان اخه بچه آینده میخواد. توی این وضع گرونی ...

دختر منم 7سالشه اول میخونه همیشه میگه من همبازی می‌خوام میگم الآنم برات همبازی بیارم بازم کوچیکه نمیتونه باهات بازی کنه میگه باشه فقط باشه من باهاش بازی میکنم.خداییش ظلمه بچه تنهایی منم میترسیدم شوهرم هنوزم میگه اقتصاد خوب نیست ولی من رو حرفم وایسادم.چشم رو هم گذاشتیم ذخترمون 7سالش شد چشم روهم میذاریم سنمون بالامیره از موهبت های الهی هم بی نصیب می‌مونیم پشیمونی برای بعدمون میمونه.اقدام کن و بخدا توکل کن اون خدایی که تصمیم میگیره و تورولایق مادر بودن میبینه خودشم روزی رسونه.🌹🌹🌹

دختر منم 7سالشه اول میخونه همیشه میگه من همبازی می‌خوام میگم الآنم برات همبازی بیارم بازم کوچیکه نمی ...

دقیقا دخترمنم همینها رو‌میگه. هر جوری باهاش حرف میزنم قانع نمیشه. بخصوص که اطرافش بیشتر بچه ها دوتایی هستن. جدیدا خیلی احساس تنهایی میکنه. 

کاشکی خدا یا شرایطش رو جور کنه بهش یه خواهر یا برادر بده  یا دخترم رو از این حال و هوا و ناراحتی و فکر کردن دربیاره.

نمیدونم بخدا سر دوراهی موندم. دلم میخواد ولی به غیر از الان اخه بچه آینده میخواد. توی این وضع گرونی ...

بیار بخدا بعدن پشیمون میشی . نذار بیشتر از این فاصله بیفته من بهت تضمین میکنم خدا برکت و روزیش رو بهت میرسونه این تجربه ی خودم بود