2777
2789
عنوان

طلا الان چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساعت یک و نیم ۲و۱۳۳ بود  الان ۲و ۵۰

چرا انقد میاد پایین؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خیالتون راحت من خریدم تازگیا دیگه ارزون میشه تا گرمی یه تومن هم میاد یه کشورو از تورم نجات میدم من ه ...

ربطی به تو نداره زن داداش منم تو گرونی ۱۰۰ ملیون النگو خرید😄

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

خیالتون راحت من خریدم تازگیا دیگه ارزون میشه تا گرمی یه تومن هم میاد یه کشورو از تورم نجات میدم من ه ...

🤣🤣🤣🤣وای 

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

ارزونترمیشه باسه ماه رمضون

چه سه ماهه؟ ما کدوم ماهو روزه میگیریم؟

چرا انقد میاد پایین؟

نمیدونمممم 

تا ۲و ۸۰۰ اینا رفت 

یهو نمیدونم چرا اومد پایین 

چقدر تو نینی سایت وقتی ۲و ۸۰۰ بود طلا خریدن

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔
نمیدونمممم  تا ۲و ۸۰۰ اینا رفت  یهو نمیدونم چرا اومد پایین  چقدر تو نینی سایت وقتی ...

تا ۳ و ۲۰۰ هم رفته بود

😂😂😂😂من طلای عروسی رو گرمی ۱۳۷ خریده بودم بعد تا چند سال گرمی ۱۰۰ تومن بود یعنی دو سال بعدش فروختم سر خرید خونه ۱۰۰ تومن گرمی بعد یه سال دوباره خریدم گرمی ۱۰۰ بازم 

ارزون میشه تا فردا صبر کن 

جدا؟ 

😂😂😂😂من طلای عروسی رو گرمی ۱۳۷ خریده بودم بعد تا چند سال گرمی ۱۰۰ تومن بود یعنی دو سال بعدش فروخت ...

بخدا از وقتی یاد دارم همیشه هی میره بالا بعد من که میخرم ریزش میکنه تا ده سال هم داشته باشم برم بفروشم ضرر میکنم بعد وقتی فروختم دوباره میره تا اوج

�خدایا خودت هوامو داری....
بخدا از وقتی یاد دارم همیشه هی میره بالا بعد من که میخرم ریزش میکنه تا ده سال هم داشته باشم برم بفرو ...

پس مقصر همه گرونی ها شما هستین خواهشا از این به بعد اموالتو نو نفروشین لطفا 🤭

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش