2777
2789
عنوان

اونایی که از ماجرای من خبر داشتن

2968 بازدید | 82 پست

بچه ها به اندازه تمام دنیا خوشحالم و از شدت خوشحالی اشکام حالا بند نمیاد یادتونه گفتم شوهرم داره خیانت میکنه و من شب و روزم جفت شده بود و اینجا التماس میکردم دعام کنید حتی یه درصد اشتباه باشه و توهم باشه. خدایا شکرت از دعاهای شما بود که 5 شنبه ای این شکنجه تموم شد . من یه بار دیگه متولد شدم.اون اصلا خیانتی نمیکرد و تحت تاثیر اطرافیانم بهش شک کرده بودم و همش سو تفاهم بود من هرتعدادی که میدونم تگ میکنم تا بهشون بگم و معذرت بخام از اینکه با دردام ناراحتشون کردم اگه تگ نمیشن لطفا هرکی میتونه تگشون کنه فقط بگم با دعاهاتون یه درصد محالم براورده شد و الهی هرچی که تو دلتونه خدا بهتون بده.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر 

چقدر خوشحال شدم

همیشه شاد باشی❤❤

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 

😍😍😍😍 اینکه شما الان خیلی خوشحال هستید روز منو ساخت😍😍😍الهی به درگاهت شکر خوشحال شدم خانوم گلم الهی به حق فاطمه زهرا همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر بمانید😍😍😍😍😍

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بهار2124 @                سولماز100@

رزتعلیقی@                   zohalan@

artemis1999 @        هدیه_97

ryoansi@               چشماش 00 زندگیمه

شیرین 1 خاتون             کچلمودار

bodt13@                    دلبرخفته

مامان_ نورامی              

بچه ها زیادن نمیتونم تگشون کنم لطفا بهشون بگید نگرانم بودن   

baraaaana

mamanefarnam

elahinegahi

گل_محلتون_اومد

دختر کویر28

روزگاران

بچه ها اینجا تایپ میکنم ریپلای به هرکدوم نمیزنم

یعنی منی که از خدا قطع امید کرده بودم به شدت پشیمونم خدایا شکرت

من حالم خیلی خوب بد بود طوری که فقط گریه میکردم و کلامی حرف نمیزدم اونم مثل مرغ پرکنده بود و از اینو اون میپرسید چی شده منم جوابی نمیدادم

5 شنبه ای بود باز شروع کردم به گریه داشتم از خونه میرفتم بیرون جایی بشینم گریه کنم دیدم میگه کجا میری گفتم بندو آب دادی بدبخت کردی هردومونو هرچی گفت صبر کن با گریه رفتم

بچه ها دارم تایپ میکنم از هیجان دستام میلرزه  الان میزارم

اومدم خونه با چشای سیاه میگم 4 کیلو کم کردم تو این چند روز

دخترمو بردیم لباس خرید کلامی حرف نمیزدم بعد دخترمونو اورد خونه بهش گفت تو برو بالا من با مامانی برم جایی یه ربع دیگه بیا پایین

حالتا من میلرزیدم گفت حرف بزن دردتو بگو گفتم تو قول داده بودی باز خیانت کردی دیدم از درد خودشم زد زیر گریه گفت نکن با زندگیمون این کارو نکن من اگه نمیخاستمت تا خرخره زیر قرض و وام نمیرفتم خونه ای که خوشت اومده بود نمیخریدم 3 دنگ به نامت نمیزدم.. حالا من گریه اون گریه گفت دخترم بزرگه من همچین غلطی نمیکنم چند سال پیش غلطی کردم خام بودم توبه کردم گفتم این شماره لیزرکار شماره همون زنی هس که مکنار مطب اون زنه خرابه 

گفت قضاوتم نکن الان تعریف میکنم واسه لیزر زیربغل چندین جا زنگ زد شماره هارو از دیوار برمیداشت تا قیمت و دستگاه و اینارو بپرسه گوشیشو روشن کرد اسم چندتا لیزرمار سیو کرده بود گفت یکی از اونا که سیو نکردم و تو هم شمارش رو دیدی وقتی صحبتم تموم شد  و آدرس گرفتم همون خراب شده بود