2777
2789

چطور باید بخونم؟چه کتابایی بخرم؟بعد من هدفم فرهنگیانه و باهمه رشته ها میشه قبول شد ولی موندم انسانی برم یا تجربی

اگه انسانی برم نمونه راحت نمونه قبول میشم(ریاضی م در حد کلاس خوبه و ترم اول ۲۰ شدم ولی تو تستها یه سوالایی میاد که خیلییی سخته شما میگین چیکار کنم؟) شما نظرتون چیه؟بعد عاشق فیزیکم ولی از زیست خوشم نمیاد به بیمارستان و مطب هم علاقه ندارم.

چنین‌نماندو‌چنین‌نیز‌نخواهد‌ماند!🍊🎻

فک کنم از انسانی راحت تر فرهنگیان قبول میشی اما رشته ای رو انتخاب کن که اگه سال کنکورت فرهنگیان پذیرش نداشت به بقیه رشته هاشم علاقه داشته باشی 

من سال ۸۷ نمونه قبول شدم 😅😅😅 یادش بخیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم از انسانی راحت تر فرهنگیان قبول میشی اما رشته ای رو انتخاب کن که اگه سال کنکورت فرهنگیان پذیر ...

خوش ب حالت 

فک کنم از انسانی راحت تر فرهنگیان قبول میشی اما رشته ای رو انتخاب کن که اگه سال کنکورت فرهنگیان پذیر ...

من اگه برم تجربی به رشته های پزشکیش علاقه ندارم

من هم راهنمایی نمونه بودم هم دبیرستان رشته ریاضی باورت میشه ابتدایی ک اصلا سرم نمیشد نمونه چیه مدیرمون چون درسم خوب بود خودش ثبت نامم کرد و اصلا هم نه خوندم که رین کردم دبیرستانم من تجربی دوست داشتم قبول شم ولی مدرسه عادی رده بالا تجربی میتونستم برم ولی نمونه ریاضی آورده بودم ینی الویت دومم ریاضی بود 

توام اگه فکر میکنی تو تست یکم ضعیفی احتمالا الویت دوم قبول میشی پس انسانی رو بزن الویت دومت

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
من هم راهنمایی نمونه بودم هم دبیرستان رشته ریاضی باورت میشه ابتدایی ک اصلا سرم نمیشد نمونه چیه مدیرم ...

برای امتحان نمونه منظورته؟یعنی الویت بندی داره؟

من هم راهنمایی نمونه بودم هم دبیرستان رشته ریاضی باورت میشه ابتدایی ک اصلا سرم نمیشد نمونه چیه مدیرم ...

به ترتیب اولویتی که خودت انتخاب میکنی نیست که. الانو نمیدونم اما موقع ما آزمون های درسی و تیپ شخصیتی میگرفتن هر رشته ای که نمرت بالاتر بود میشد اولویت اول و به ترتیب نمرات اولویت بندی میکردن

برای امتحان نمونه منظورته؟یعنی الویت بندی داره؟

نه انتخاب رشته الویت بندی داره من الویت اولم تجربی بود دوم ریاضی 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما           اگر خالص شوی بااو صدایت میکند حتما..
به ترتیب اولویتی که خودت انتخاب میکنی نیست که. الانو نمیدونم اما موقع ما آزمون های درسی و تیپ شخصیتی ...

من ۶سال پیش بوده 

رشته هامون رو خودمون الویت بندی کردیم 

بعد من الویت اولم ک تجربی بود رتبم توی تست ها پایین تر از سطح نمونه بود ولی ریاضی رو نمونه میتونستم برم