2777
2789

سلام خانما واقعا بیزار شدم ازین تصمیمات دولت،هفته پیش طلا ۲۸۰۰بود میخواستم سرویس عروسیمو بفروشم ایران خودرو بنویسم انداختن به این هفته طلا شد ۲۲۰۰،موندم چیکار کنم کسی شرایط شرکت تو این قرعه کشی رو میدونه کامل بگه.بدبخت مردم که فقط ضرر میبینن.جالبه الان انس طلای جهانی رو به رشده طلا اینجا داره میاد پایین هفته پیش که تا ۳تومن رفت انس طلا سقوووط شدییید کرده بود .الان با این قیمت طلای منمکافی نیسواسه ایران خودرو ای خداااا بقیشو چجوری جور کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صد و سی میلیون باید تو حسابت باشه 

مگه۹۰نبود؟🤔

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اینا فقط حربه دولت برای خالی کردن جیب مردمه میری طلاتو میفروشی میبینی اسمت برای دو سال دیگه درمیاد پولت بخواد بمونه ضرر میکنی بخوای بگیری هم دیگه طلاتو نمیتونی باهاش بخری دوسر باخته.باز اگه رو ۳ تومن فروخته بودی یه چیزی الانم از ۹۰ تومن کردن ۱۳۰ تومن برای سری بعدم حتما میبرن مبلغو بالاتر.