2777
2789
عنوان

بچه ها کوووومک کووووومک🥲💔🍃

154 بازدید | 17 پست

من از دوماه پیش رابطه داشتم با جلوگیری طبیعی بعد هیچیم داخل نرفت ولی استرس بارداری گرفته بودم این ماه پریود شدم فقط‌دو‌روز اول خونریزی داشتم کلا قط شد بعد ی فشار بهم اومد دوباره چند تا لکه دیدم بعدش خوب شد بعد الانم موقع نزدیکی‌یخورده خیلی کم درد دارم بصی‌موقع هام‌زیرشکمم درد میگیره و اینک قبلا ترشح نداشتم الان یسره ترشح دارم 

ینی باردارم :/؟

بگید نه😂💔نامزدم دارم از استرس میمیرم خندمو نگا نکنین🥲🤦🏼‍♀️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

بهتره بری دکتر

درضمن میتونستی جلوگیری کنی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی بی چک بزن

تا الان نزدم درست نشون میده؟

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
نیستی، شاید عفونت یا کیست داری

نمیدونم تا الان ترشح نداشتم از بعد پریودیم شروع شد

نمیشه از رو این علائم گفت چون خیلی وقتا پریودی و بارداری علائم یکسانی دارن. نمیشه به صرف پریود شدن هم بگی یکی حامله نیست چون من تو بارداریم هم پریود شدم همون ماه اول. 

برو آزمایش برای اطمینان، ولی فک کنم عفونت داشته باشی

باردار بودی که پریود نمیشدی

منم همین فکرو کردم تو‌نی نی‌سایت زدم دیدم بعضی ها موقع بارداری پریود‌‌میشن‌خونشون‌مثل من قط میشه بعد میگفتن‌پریود نیست خونریزی بارداری نفهمیدم‌منظورشونو ولی ترسیدم 

تا الان نزدم درست نشون میده؟

آره بابا سر صبح بگیر بهتره

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

نمیشه از رو این علائم گفت چون خیلی وقتا پریودی و بارداری علائم یکسانی دارن. نمیشه به صرف پریود شدن ه ...

برم آزمایشگاه بگم آزمایش خون بگیر؟ چون نمیدونم چجوریه نامزدم‌هستم‌میترسم‌از‌کسی‌بپرسم فکر بد کنه🤦🏼‍♀️

آره بابا سر صبح بگیر بهتره

باشه چجوری استفادش🤦🏼‍♀️😑

باشه چجوری استفادش🤦🏼‍♀️😑

طرز استفادش روش نوشته 

کامل توضیح داده

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی