2777
2789
عنوان

بچه ها کوووومک کووووومک🥲💔🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 17 پست
برم آزمایشگاه بگم آزمایش خون بگیر؟ چون نمیدونم چجوریه نامزدم‌هستم‌میترسم‌از‌کسی‌بپرسم فکر بد کنه🤦🏼 ...

بگو یه آزمایش برا بارداری یه آزمایش کشت ادرار هم برا عفونت. منم چون نامزدی و حساسه شرایطت برا همین میگم آزمایش بهتر از بی بی چک هست چون آزمایش خطا نمیده ولی اگه بی بی چک خراب باشه احتمال خطا داره

طرز استفادش روش نوشته  کامل توضیح داده

باشه مرسی😍❤️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو یه آزمایش برا بارداری یه آزمایش کشت ادرار هم برا عفونت. منم چون نامزدی و حساسه شرایطت برا همین م ...

باشه عزیز مرسی❤️

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔