2777
2789
عنوان

جواب بدیو با بدی میدین؟

87 بازدید | 7 پست

نمیگم من آدم خوبیم ولی سعی میکنم تا اونجا که میتونم به دیگران خوبی کنم،اطرافیانم همه ازم راضی هستن و احترام میبینم ازشون،تو فامیلای نزدیک یکی هست که حسودی منو میکنه چون ما اخلاقامون کاملان برعکس همه ،یهو خود به خود با من حرف نمیزنه یا تیکه میندازه،من سعی میکنم نصبت بهش بی توجه باشم چون فکر میکنم آبجوری بیشتر عصبی میشه.

ولی الان دوست دارم مثل خودش باهاش رفتار کنم تا حساب کار بیاد دستش،به نظر شما کارم اشتباهه؟

من جواب بدی رو با بدی نمیدم خوبی هم نمیکنم فقط سکوت و بی محلی

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تاحالا به به بدی های دیگران واکنش نشون نمی‌دادم اما چند روز پیش مقابل به مثل کردم و جواب های رو با هو دادم 

آدم تا یه جایی گنجایش داره الان من شدم آدم بده ولی اصلا ناراحت نیستم از این موضوع ولی از اینکه این همه سال احترام گذاشتم از خودم دلخورم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن