2777
2789
عنوان

وسواس فکری خیلی بده😔

1739 بازدید | 63 پست

بچه ها دارم پیر میشم دیوونه شدم

برای یه چیز باید صد بار زنگ بزنم، صدبار مطمئن بشم

صدبار چک کنم

دلم میخواد برم داروخونه سرخود قرص بخورم چون مشاوره تاثیر نداشت

با آرامبخش زنده ام

خسته شدم😭

باذکرخدا و یاد خدا و توسل به خانم زهرا و امام زمان عج و نماز 

خودتو درمان کن 

اکثر مشکلات روح و جسم درمانش ایمان درمانی است

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به کی زنگ بزنی چیو چک کنی ؟؟؟؟

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 
به کی زنگ بزنی چیو چک کنی ؟؟؟؟

مثلا وسایل خونه رو چک کنم

بیرون میرم ده بار موبایلمو چک میکنم یا دانشگاه قبول شدم برای ارشد میگن نیاااا حضوری ثبتنامت انجام شده من چون دوماه پیش نوشته بود کسری مدارک استرس دارم نکنه قبولیم کنسل شه، یا کارت دانشجویی نداشتم گفتم الان میگن قبولیت لغو شده

کلا چیزای فراتر ازین

خیلی درگیری میکشم

اووووف نماز میخونم هی ترک میکنم حوصلم نمیکشه

مال همونه 

نمازت رو مرتب بخون 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
برو پیش رواندرمانگر نه مشاور شما باید دارو مصرف کنی نمیدونم چرا اینقدر بعضی ها مقاومت میکنن که دارو ...

رفتم پیش روانشناس اینجا گفتم مشاور

بهش گفتم قرص میخوام گفت نه وابسته میشی

فردا میخوام برم طب هومیوپاتی بهش میگم