2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده داماد باید بخرن. ..انگشتر نشون.پارچه چادری. کله قند. قرآن .جا نماز..دفتر بله برون

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

ما فقط کله قندو چادرو شال یا روسری و یه انگشتر میخریم

البته خانواده پسر  میخره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چادر  پیراهن  کیف  کفش  حلقه  ست ارایشی کامل  ساعت

بله برون هستا. اینا برای عقده. استارتر نری اینهارو بخری ها. یه نشون میارن ، پارچه ی چادر سفید و روسری .

سلام😊 

چادر سفید. 

دفتر بله برون 

کله قند

انگشتر نشون 

گل 

البته بگم طرف ما اینجوریه ولی دوستم که برای شهر دیگه اس،چادر و جانماز و قرآن و شاخه نبات و انگشتر عقیق هم می‌برن 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
ما فقط کله قندو چادرو شال یا روسری و یه انگشتر میخریم

ما کله قندم دیگ‌ نمیخریم‌میگیم قدیمیه شال و پارچه و انگشتر همین

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫