2777
2789

تا چند ماهگی بچتون بهش غذا های میکس شده و پوره و نرم میدادین ؟؟؟چیکار کردین ک تونست غذا های سفت و میکس نشده بخورره ؟؟؟؟؟

لطفا راهنماییم کنید 😓😣دخترم ۱۱ ماهشه هنوز دوس داره غذا ها رو میکس شده بخوره ،نون و برنج هم میخوره ولی خیلی کم در حد یک قاشق نه بیشتر وگرنه عوق میزنه همش🤢

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا میکس شده دوس نداشت  با چنگال له میکردم بعضی وقتا

خوش بحالت ،من ک همش دست به مخلوط کنم😓

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
تا یک سالگی بعدش کم کم میکسشو کمتر کردم تا عادت کرد 

حال تهوع نمیشد غذا درشت میخورد

خوش بحالت ،من ک همش دست به مخلوط کنم😓

بدبختیم بعد از ازشیر گرفتن شروع شد 

با غذا قهر کرده 

وزنش کمه وهمیشه مریضع 

فقط وفقط شیر میخوره ومایعات

اصلا غذا نمیخوره 

اینم ی نوع بدبختی🤣💔👩‍🦯

خیلی سخته بچع دادی درکت میکنم عزیزم 

خدا بهت تحمل بده

کم کم ترک بده این عادتو باید ماهیچه های دهنش تقویت بشه

ممنون🙏

بدبختیم بعد از ازشیر گرفتن شروع شد  با غذا قهر کرده  وزنش کمه وهمیشه مریضع  فقط وف ...

😥😥آره واقعا فکر نمیکردم انقدر بچه داری سخت باشه،خدا خودش کمکمون کنه

رفلاکس نداره؟ چون رفلاکس باعث بی اشتهایی میشه . غذا رو با پشت قاشق نرم کن..میکس بهش نده دیگه.. جوی ...

اشتها داره بلطف مولتی خارجی و زینک ،ولیی بیشتر دوس داره روان باشه سوپش تا فقط قورت بده