2777
2789

دیروز صبح دلار ۵۶ تومن بود شب شد ۵۸ امروز صبح ۵۸ بود الان خبر اومد از مرض ۵۹ عبور کرد توی دو روز اخیر دلار از ۵۶ تومن شده ۵۹ تومن! چند روز دیگه میشه ۱۰۰ تومن اونوقت ماییم و بدبختی × ۱۰۰۰

میریم میشینیم با دوستامون وقت بگذرونیم حال و هوامون عوض شه به خودمون میایم مییینیم داریم درمورد بدبختیمون و بی‌پولی و ... صحبت میکنیم، یه کافه میشینی پاستایی که قبلا میخوردی ۳۰ هزار تومن رو باید با ۱۵۰ تومن بخوری چایی ۱۰ تومنی شده ۴۰/۵۰ تومن، من یه قیمتایی رو دیدم که وقتی راجع بهش حرف میزنم انگار مال ۵۰ سال پیش بوده 

با این سن میرم یکم خرید کنم کمرم میشکنه زیربار قیمتایی که میبینم فرار میکنم، الان دیگه حتی خورد و خوراک هم نمیشه درست خرید چه برسه به لباس و کفش خونه و ماشین و وسایل خونه و موبایل که اصلا حرفشو نزنیم

اگه فقط یکم دیگه راجع به آیندم تو ایران و چه بلایی قراره سرمون بیاد فکر کنم خودمو پرت میکنم پایین از پنجره

iridescent 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داری 

من متاهلم ' اوضاع کار شوهرم بقدری کساد شده که بیشتر از خودم دلم برا اون میسوزه ' دیشب میگفت شرمندتم 

خدا بلعث و بانیشو لعنت کنه 

نمیدونم چطور این همه نفرین پشتشونه هنوز نفس میکشن

خودتونو دوست داشته باشین😊😊😊😊
۱۹

من سن شما بودم پادشاهی میکردم. الان ۳۶ سالنه

ناراحتم واسه شما ها و نسلهای بعدی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وام گرفتیم پولامونو جمع کردیم خونه بخریم خونه رفت رو هوا! 

گفتم دلارش نکنیم ثبات نداره از ۳۷ شد ۵۹ 

طلا نخریدیمش اینجوری 

گفتم گوشی بخرم از ۱۱ شد ۱۸ 

دهه ۸۰ و ۹۰ واقعا نسل سوختن تو اوج جونیشون همه چی رفت رو هوا! 

خودم دهه ۶۰ ایم ولی حداقل ماها بچگی کردیم این طفلکیا همینم ازشون محروم شد😔