2581
2640
خسته نباشی . 😃 خداروشکر 😍 ممنونم🤗

خواخش می کنم 

فرستادم تو ایتا دانلود کنید 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
کلاسامو هر روز میرم که امتحان تو شهری بیوفته دو هفته بعد ولی مطمئن نیستم بار اول قبول بشم چون ماشین ...

منم ندارم . به این زودیا نیست . من آذر کلاس آیین نامه رفتم . الان امتحان کتبی دادم . تازه امروز زنگ زدم گفتن شاید شهریت بیفته ۱۵ عید به بعد ‌ . ترو خدا منم دعا کن قبول شم حالا دفعه اولش چون مهمه برام .‌.. میخوام شاد شم یه کم فقط یه کم 😔

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

منم ندارم . به این زودیا نیست . من آذر کلاس آیین نامه رفتم . الان امتحان کتبی دادم . تازه امروز زنگ ...

حتما حتما . ولی امیدوارم نیوفته بعد عید چون ادم یادش میره ولی اگه تمرین داشته باشی خوبه . توکل برخدا

حتما حتما . ولی امیدوارم نیوفته بعد عید چون ادم یادش میره ولی اگه تمرین داشته باشی خوبه . توکل برخدا

ممنون . توکل بخدا . مجبورم تو خیالم تمرین کنم ...  هر چی یادم مونده 🥺

اشکال نداره خدای ما هم بزرگه

خواهش عزیزم  موفق باشی ❤️❤️

گلین شما