2777
2789
عنوان

دلم گرفته اومدم درد دل کنم

157 بازدید | 13 پست

خیلی زود عصبی میشم بد تا دیروز صبح با شوهرم خوب بودیم بهش گفتم لباس عید نمیخوام ارایشگاه هم نمیرم بهم دو تومن بده بدم ی تیکه طلا ی خورده هم خودم دارم گفت نه ی تومن میدم دعوام کرد گفت همیشه باعث رنجشم‌میشی براتم مهم نیست خلاصه من چون بچه هام بودن بی صدا اشک ریختم ولی نمیدونم متوجه نشد یا براش مهم نبود بعدم از دیشب رفته ماموریت بهم نگفت که داره میره اصلا نمیدونم کجا رفته خودم بهش زنگ زدم گفت رفتم منم سر فحش حرف کشیدم بهش الانم گوشیش خاموشه.داشتم پیامای قبل میخوندم که چقدر نازمو میکشید که قهر میکردم

اشکال از  خودته از همچین ادم پررویی هم لبا س و ارایشگاه باید میخواستی هم میگفتی یه تکه طلا میخوام برای پس انداز 

زنی که خرج نداره اینجوری بی ارج میشه به شعارها گوش نده باید یاد بگیره برات هزینه کنه یا حداقل زبون درازشو کوتاه کنه طلبکار نباشه 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عزیزم کمتر زوجی هست که مثل روزهای اول عاشق و معشوق باشند عشق خواهی نخواهی بعد یه مدت از بین می‌ره و چیزی که باید ازش باقی بمونه اعتماد، آرامش، حس خوب و... هست. درمورد پول هم اگر نداره اذیتش نکن منم امسال برای عید کارهایی مثل رسیدگی به موها، کاشت ناخن و... حذف کردم علتش هم واضحه بی‌پولی و فکر می‌کنم اکثریت خانم‌ها هم با این اوضاع مثل من باشند کلا با هم لج کردید تو هم اشتباه کردی دوباره از نو پشت تلفن باهاش دعوا کردی به طور کلی اگر شوهر آدم خوب باشه باید این مسائل رو نادیده گرفت اگر خوب نیست فکر جدی‌تری کرد

اسی تاپیکتو ببند اینجا بیشتر عصابت خورد میشه چون مخالف استارتر هسن هر چی بگی مقصر تورو میدوننن کاملا حق داری

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
ببین عزیزم کمتر زوجی هست که مثل روزهای اول عاشق و معشوق باشند عشق خواهی نخواهی بعد یه مدت از بین می‌ ...

شوهرم ادم خوبیه ولی خوب منم اگه میگم طلا خوب برا پس انداز برا خودشه به خدا

مردا طلا خریدن رد هزینه نمیدونن ،به خود رسیدن رو هزینه میدونن

خیلی اشتباه میکنن 

چون روحیه گرفتن نتیجه به خود رسیدنه که نتیجه نهایی ماجرا جریان  ارامش تو خونست 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
خیلی اشتباه میکنن  چون روحیه گرفتن نتیجه به خود رسیدنه که نتیجه نهایی ماجرا جریان  ارامش ...

منظورم اینه طرز بیانش اشتباه بوده آخه یعنی چی آرایشگاه نمیرم لباسم نمیخورم اون مرد باید تیپ این زن به دلش بشینه یا نه ؟؟؟؟آخه طلا کدوم نیاز مرد رو ارضا میکنه جز پس انداز برای اینده