2777
2789
عنوان

وای بحال بچه هایی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 39 پست
سرچی این حرف رو زد؟

وسط درس داشتن به دوسش گفته بود مثل اینکه زنگ تفریحی حسابی میزنمت... بعد بغلیش با صدای بلند گفت خانم میشه به پلیس زنگ بزنید بگید میخواد منو بزنه. قبل از اینکه من حرفی بزنم برگشت با صدای بلند اینو گفت

خدایا مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اگر فمینیست باشید دیدگاه نهفته درون این جملات رو خوب میدونید،و تمام جزئیات این دیدگاه رو میشناسی ...

کلا واژه فمنیست یه واژه اشتباهه چراکه یک زن واسه حق و حقوقش نیاز به هیچ گروهی یا نمیدونم سازمانی نداده فقط دارن با واژه فمنیست یسری عقاید اشتباه و طرز فکرای مخرب رو به خورد دخترا میدن تا فکرشونو عوض کنن همین

•که جهان رنج بزرگیست 

مادربودن که به کنار ولی اتفاقا چون این خانوما حیوونن و آدم نیستن با کلاس و متین صحبت کردنو بلد نیستن ...

همین الان خودت به همچین افرادی گفتی آدم نیستند حیوونن!!!!! بددهنی چیزی غیر از اینه؟ 

شما اگر فمینیست باشید دیدگاه نهفته درون این جملات رو خوب میدونید،و تمام جزئیات این دیدگاه رو میشناسی ...

اتفاقا من در پایان کامنت بهتون گفتم حرفتون درسته اما نه در این تاپیک! 

شما کاربر قابل احترامی برای من هستید و برای این کامنت شما من یک آجر از روی دیوار شما برداشتم کل دیوار رو که خراب نکردم! من این جا و در این تاپیک بنظرم حرف شما خوب ننشست، و نظرم رو گفتم بهتون.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
خب این نظر شماست،حرف اشتباه هرجایی زده بشه اشتباهه اگر فقط همین یک جمله بود میشد یه جورایی نادیده گ ...

این جا یک حرفی که نصفش درست بود رو یک آدم با طرز فکر اشتباه زده و حرف خوب هم هر جا باشه خوبه منم نگفتم تمام حرفشون درسته گفتم تا حدودی. 

خوشحال شدم از صحبت با شما. 

موفق باشید.🌱

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.
خب عزیزم پاشو برو حق و حقوقتو بگیر ببینم مردهایی ک حق و حقوقتو گرفتن همینجوری میدن بهت همین فمینیست ...

تو میدونی بنیان گذار فمنیستی یه مرد بوده! 

واسه یه مشت حرفای قشنگ دارن فکرارو عوض میکنن ؟ اینکع زن ها تو دوره های مختلف ازادی کمتری داشتن بخاطر یسری طرز فکرا بود بیشترشون بخاطر حرف مردم بود حتی الانم همینجوره ! فکر نکن دوتا حرف قشنگ گفتن یعنی دوستت دارن یعنی واست احترام قائلن نه خیر اینا منفعت میبرن از سادگی یسری دختر 

فمنیستی میگه هیچ زنی نباید خودشو درگیر ازدواج و مسئله خانه داری کنه .....عواقبش میشه بی بندوباری،طلاق، افسردگی،خودکشی ، مرگ هزاران هزار بچه که ناخواسته بودن 

فمنیستی میگه زن باید هرکاری مردا میکنن بکنه ! اسلام میگه زنان کارای سبک تر انجام بدن چون بدن اونا قوی نیست 

درسته هیچکس مطابق اسلام واقعی عمل نمیکنه اما اسلام میگه از گل نازکتر با زنت برخورد نکن میگه حق نداری باهاش تند باشی ،حق نداری اذیتش کنی اما فمنیستی میگه نه زن ازاد باید باشه 

بجای فمنیستی بودن یاد بگیرید طرز فکرارو درست کنید اون اروپایی که برپایه فمنیستی بودن بود الان داره با راهکارای اسلام کارشو جلو میبره بعد یه عده دم از فمنیستای دروغین میزنن

•که جهان رنج بزرگیست 

کدوم مرد اسمشو بگو فعالیتشو بگو ،بگو اولین اکتش چی بوده؟کدوم اوضاع رو بهبود داد؟یه چیز شنیدید هی تکر ...

نگا اگه حرفای منو فهمیده بودی میفهمیدی که فمنیستی یه دروغه منطق من برخواسته بر اونچیزی که بهش ایمان دارم یعنی خدا اگه مسلمان نیستی تو تمامی ادیان زن رو مثل اسلام قوی تصور نکردن از حضرت فاطمه که تو زمان زنده بگور کردن تا حضرت زینب تو اون زمان شهادت امام حسین یه عالمه زن قوی داریم چه تو کشور چه تو دین که پای حق و حقوقشون وایسادن 

هرکس حرف حق بزنه میشه بچه یسریا واسه خودشون اکت بدن میشن محقق 

نگا من خودم اینکارم نیاز نیست واسه چهارتا چرتو پرت فمنیستی بیای شعر بگی هرکی اومد مخالف دین دلیل بیاره فهمید هر فمنیست لیبرالیسم چه حقه ای دارن اینو بدون همه زن ها خودشون میتونن حق خودشونو بگیرن بهتره بجای حق خواهی طرز فکر اینکه زن ضعیفه و نمیتونه خودش از عهده خودش بربیاد بهتره راه فرار دیگه ای پیدا کنید

•که جهان رنج بزرگیست 

وااااای خانم من اگر بخوام یه جمله ب شما جواب بدم تعلیق میشم داری از اسلام میگی و من مخالفش بگم تعل ...

منطورم تو زمان قاچار اونی که وارد ایران کرد و براش مکان مخصوصی گذاشت تو زمان سلطنت محمد شاه 

درضمن تو مخالف اسلام نمیتونی چیزی بگی چون وجود نداره☺️

اینم بدون هزاران هزار فرقه،گروه،شبکه،سازمان اومدن واژه هایی برای ازادی زنا ساختن هیچکدومش نتونست مثل اسلام باشه بعد شما میخوای برا من مثال بزنی😃🤣🤣🤣🤣🤣

•که جهان رنج بزرگیست 

رفتی سرچ کردی چیزی نیومد دستت؟ عزیزم شما جایی برای حرفات جواب نیست ک تریبونت یک طرفه ست،مثلا اینجا ...

شما حس کن شعاره تو واقعیات بگردی میبینی که دیدگاه خیلیا مشابه دیدگاه منه بجز یسری اینستاگرد که کارشون تقلیده

اینم بدون سن من و دیدگاه من به تو هیچ ربطی نداره من چون به اون چیزی که میدونم و اعتقاد دارم درسته عمل میکنم و گول ظاهر حرفای قشنگ رو نمیخورم ...

انقده کتاب خوندم که بدونم فمنیستی چیه و چه کارا کرده میدونی یکی اومد یه فرقه تشکیل داد نزدیک بیست سال زیر زمین با یه عالمه ادم کسیم نفهمید همه هم خامش شدن و گفتن عجب ایده نابی شما هم عین همونایین 🙂 

دیگه باهاتون بحث نمیکنم چون حیف وقتمه با یه ادم که حتی نمیتونه پای حرفاش بمونه بحث کنم 🙃

•که جهان رنج بزرگیست