2777
2789
عنوان

امشب چه شبی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 33 پست
داداشت حق داره  داییت چقد بی فکره  کار اشتباه کردی پاش وایسا  چرا میره سربار خانوا ...

ممنون عزیزم حرفات آرومم کرد باور میکنی  من و شوهرم خاستیم بریم خونمون چن تا ماشین تعقیبمون میکردن از خونه بابام ک اومدیم بعد از ترس دوباره برگشتیم خونه بابام آخه الان تو این موقیعت نباید میومد خونه ما

من دختر بلوچم و به هویتم افتخار میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داییت اگه مشکلش حل بشه تا ابد دلچرکینه از شماها که تو بدترین شرایط زندگیش پناهش نبودین نمیدونم چی بگم خدا عاقبت همه رو به خیر کنه از یه ورم ترس برادرت برا خونواده شه دوراهی بدی بود 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ممنون عزیزم حرفات آرومم کرد باور میکنی  من و شوهرم خاستیم بریم خونمون چن تا ماشین تعقیبمون میکر ...

آره واقعا کارش اشتباه بوده خیلی

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
چه برادری داری چرا بیرونش کرد از کجا میفهمیدن خونه شماست

چون دو کوچه اون وری تر دنبالش کردن آخه میدونی چرا بیرونش کرد چن مدت پیش پسر خاله ام کاری کرد و اومد گفت منو پنهان کنید ماهم پنهانش کردیم بعد از تو خونه ما گرفتنش ماهیچ گناهی ب غیر اینکه به اون پناه داده بودیم نکردیم بعد همون پسر خاله ام همه چی رو میخاست بندازه گردن ما.. بعد هنوزم پرونده مون تو دادگاه بازه .. ب خاطر همین داداشم اینکارو کرد

داییت اگه مشکلش حل بشه تا ابد دلچرکینه از شماها که تو بدترین شرایط زندگیش پناهش نبودین نمیدونم چی بگ ...

اره عزیزم ترس برادرم ا همین بود فک کن طرف زده یکی رو کشته

چون فامیل پدرمون با فامیل مادرمون غریبه هستن سر همین پسر خاله مون ک اینکارو باهامون کرد کل فامیلامون سرزنشمون کردن پسر خالمم ک همه چی رو الکی بخدا انداخت گردن ما

اره عزیزم ترس برادرم ا همین بود فک کن طرف زده یکی رو کشته

ای بابا چه مکافاتیه اخه خدایا مشکلات همه مردمو حل کن چه دوره زمونه بدیه پر از التهاب و استرسه منم یه سری مشکلات خیلی بزرگ دارم ادم فقط دلش میخواد بره جایی که با هیچ کسی در ارتباط نباشه فقط خودت باشی و خونواده ت 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

عزیزم🥲 ایشالا ک حال پدرت زودتر خوب بشه...

نمیدونم  داداشت منطقی تصمیم گرفته و درسته 

ولی خب من احتمالا احساسی برخورد میکردم و دلم نمیومد بیرونش کنم 

البته نمیدونم... واقعا اینکه آدم تصور کنه و خودش بزاره تو این شرایط و نظر بده فرق می‌کنه با زمانی ک واقعا تو اون شرایط باشه و تجربه کنه ... 

ای بابا چه مکافاتیه اخه خدایا مشکلات همه مردمو حل کن چه دوره زمونه بدیه پر از التهاب و استرسه منم یه ...

اره والا دقیقا همین حسو دارم 

عزیزم🥲 ایشالا ک حال پدرت زودتر خوب بشه... نمیدونم  داداشت منطقی تصمیم گرفته و درسته  ول ...

ممنون دوست گلم چن تا کامنت بالاتر گفتم دلیل اینکه بیرونش کرده چیه

بعد اینکه داییم پدر و مادرش هر دو فوت شدن و خودش مجرده و کسی رو نداره خودش از مادربزرگ ما نیست از یه. زن دیگه بوده... بعد اینکه چن تا خواهرم داره اما هیشکی کمکم نمیکنه میگم کاشکی حداقل پدر ومادر داشت هر طورم ک شده بود اونا براش کاری میکردن

بله حق داشته نگران باشه طبیعیه 

ممنون اخه حیلی غصه میخوردم دلم براش بجوری میسوزه نمیدونم گرفتنش یا نه اگ بگیرنش میکشنش