sabana مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 310 عنوان کسی تعبیر خواب بلده 58 بازدید | 7 پست کسی هست بلد باشه؟ 1401/12/01 | 00:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabana مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 310 خواب دیدم کش موهامو میخواستم باز کنم با تیغتیغ زدم کش مو باز شد اما انگار موهامو هم کوتاه کرده بودم دستمو کشیدم موهام امد تو دستم بعدش نگاه کردم با اینکه موهامو هم کوتاه کرده بودم اما تغییر زیادی نکرده بود
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4268 خواب دیدم کش موهامو میخواستم باز کنم با تیغ تیغ زدم کش مو باز شد اما انگار موهامو هم کوتاه کرده بود ... میخوای خودتو از فشار فکری و ذهنی در بیاری ،ناخواسته از اون فاز ذهنی درمیای و غمت و میخوای کم کنی اما بازم روحیه است تغییر نمیکنه وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
sabana مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 310 میخوای خودتو از فشار فکری و ذهنی در بیاری ،ناخواسته از اون فاز ذهنی درمیای و غمت و میخوای کم کنی اما ... آخرشو متوجه نشدم
bodycoach عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 4268 آخرشو متوجه نشدم میخوای فشار فکریت و بذاری کنار این کارم میکنی اما بازم روحیت تغییری نمیکنه وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من