2410
2553

چرا استرس داری؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

تغییرات هورمونی بی تاثیر نیست

آزمایش دادی

ببینی تیرویید نداشته باشی

اونم باعث اضطراب و بهم خوردن تنظیم پریودی میشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603
نمیدونم مثلا الان همش دلشوره دارم اتفاق خاصی نیوفتاده نمیدونم چرا

لابد بخاطر هورمون هاته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تغییرات هورمونی بی تاثیر نیست آزمایش دادی ببینی تیرویید نداشته باشی اونم باعث اضطراب و بهم خوردن ...

تازگی  ازمایش تیرویید ندادم 

چند ماه پیش هم پریودم عقب افتاد دکتر گفت بخاطر اینه که وزنت زیاده ولی نتونستم وزن کم کنم

2640
بعضی وقتها دلم میخواد بشینم گریه کنم بعدش که فکر میکنم نمیدونم چرا اینطوری شدم😢

بخاطر هورمون هاته بهم ریختن

پس حتما باید برم دکتر😢

برو

2456

ممکن هس

هورمون غددشیری رفته بالا و هورمون مردانه(تستوتسرون)

وقتی اینا برن بالا این علائما پدیدار میشین 

ولی خب بهترین راه ازمایش هورمونی هست که واست روشن شه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
مرسی از راهنماییت😘😘

♥️

2604