2777
2789
عنوان

بچه ها جون بیاین تجربی‌تون بگین🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
خب چ راهی پیشنهاد میدین با چی بزنم؟

وکس کردی هیچوقت؟

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
روش نوشته چند دقیقه بزاری  البته مخصوص صورت جداگانس و اونی ک برای بدنه نزن به صورت چون قوی تره ...

حجمش منظورمه چقدر باید بزارم 

تنش نوشته صورت و بدن

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم بند ميندازم میتونی با قیچی ابرو هم موهامو یکم کوتاه تر کنی ولی خیلی تاثیری نداره

نه اصلا نمیشه با قیچی باز باید بند بندازم😢

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
وکس کردی هیچوقت؟

دستمامو‌‌زدم جوش زد