2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید اشتراک داشته باشیم؟

نه گلم ،وقتی وارد فیلیمو میشی ،با خط ایرانسل باشی،واسه ایرانسلی ها رایگانه. ،یه کم نت مصرف می‌کنه ،نیاز به اشتراک نیست،سریال جریان رو هم رایگان داره

چیشد

رفت ک دختره رو برداره برن ایران . دو روز وایساد دختره رو چون بردن زندان دندون پزشکی نبردن خلاصه روز سوم ک ب یارو گفتن باید برگردی ایران این دختره رفت دندون پزشکی . خلاصه داشتن میرفتن گفترمن نمیتونم دختره رو ول کنم برگشتن تا بره دندون پزشکی دیر شد دختره از در رفت بیرون این رفت تو . بعد فکر. کرد دختره رفته اما دست شویی بود لحظه اخر همو دیدن و شناختن اما یه ماموری حواسش ب زنه بود . دیگ نمیدونم قرارع چی کار کنن . این لحظه ک دیدن همو نگاه کردن تموم شد

اشکال نداره بگیییید 

اون یارو ک میخواست ماشینو آتیش بزنه دیاکو هر سه تاشونو کشت 

لباسشونو پوشید ماشینشونم برداشت ماشین اون یارو‌رو بکسل کرد برد 

رفتن خونه یه پیرمرد ک اهل همون شهر بود طرف مدارک دائشی جعل میکرد یه کارت شناسایی داد برا دیاکو 

دیاکو چند روز هی رفت مطب دندونپزشکی منتظر آیسان ولی مامور زندان نمیبر آیسانو دندونپزشکی 

رئیس دیاکوهم هی زنگ میزد میگفت باید از شهر دربیاین میخوایم بهشون حمله کنیم دیگه دیاکو اون یارو جاعل رو با زنو بچش برداشت ک برگردن توراه گفت منو پیاده کنید میرم دنبال آیسان 

آیسانم دیگه انقد گریه کردو غذا نخورد تا زنگ زدن ابوخالد گفت ببرینش دندون پزشکی 

دندونپزشکه آیسانو شناخت زنگ زد دیاکو فوری خودشو رسوند 

دم در آیسانو دید با گوشی حرف زد آیسانم شناختش 

آیسان برگشت نگاش کرد فیلم تامام شد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇