2777
2789
عنوان

بچه ها تو خوابگامون دزد اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 22 پست
عزیزم حتما پیگیر باشید اگر جلوی اینها را نگیرید بعدا شترمرغ دزد میشن . تو را خدا در مقابل دزدی های ک ...

اره مانتو اینا بر نمیدارن فقط خوردنی

باورت میشه اصلا به قیافشون نمیاد حالا برم بگم هم باهام وشمن میشن شاید گریه کنن بگن تهمت زدی بهمون

سرپرستی بگم بهتره شاید

وقتی همه باهمید بهشون بگید که بچه ها مراقب باشین خوابگاهمون دزد داره مراقب وسایلتون باشید ما میخواهی ...

حتی بگین یه مقدار از طلا و پول من هم نیست باید پیگیری کنم...

بترسونشون که ممکنه بهشون تهمت بزنن

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اگه قصدشون دزدی بوده که نمیگفتن ما خوردیم معلومه نمیدونن هر کی باید خودش خرید کنه قوانین خوابگاهو ...

مگه بچن ندونن ما وسایلمون تو کمد بوده بدون اجازه خوردن

اره مانتو اینا بر نمیدارن فقط خوردنی باورت میشه اصلا به قیافشون نمیاد حالا برم بگم هم باهام وشمن می ...

اره برو به سرپرستی بگو .

بگو چه طور قبل از اومدن اینها از این اتفاقات نمی افتاد ؟؟؟

مگه بچن ندونن ما وسایلمون تو کمد بوده بدون اجازه خوردن

خب حالا براشون توضیح بدین که دلخوری هم پیش نیاد بالاخره فرهنگها متفاوته شاید این چیزا براشون مهم نیست ولی بر چسب دزدی نزنید بگین اینجا هر کی واسه خودش خرید میکنه و خودش استفاده میکنه دنگی پول نمیذاریم برا خرید