2777
2789

چقدر حالم بهم میخوره از اینجور آدما تو خانوما خیلی شایع تر هست این رفتار... توروخدا اگه اینجور هستین خودتونو اصلاح کنید نهایت بیشعوریه یه شخصو میرسونه نمیتونم هضم کنم ک چی مثلا قیافه میگیرن برا بقیه 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی حالا بحث نگاه کردنه 

چه جوری نگاه کنیم موقع صحبت هم زل نزنیم هم در و دیوارو نگاه نکنیم؟؟ 

کسی میتونه کمکم کنه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

عيب نداره بابا بزار انقد چپ نگاه كنن تا چپول شن

ماام يدونه از اين اسيدا  داريم معروفه  جالبه اصلا اصلاح ك نميشه هيچ افتخارم  ميكنه

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،
اسی حالا بحث نگاه کردنه  چه جوری نگاه کنیم موقع صحبت هم زل نزنیم هم در و دیوارو نگاه نکنیم؟؟&n ...

ببین بعضیا تو خیابون یا باشگاه یا محل کار یه نگاهی ک مثلا خوششون از آدم نمیاد بهت میکنن،، خب خوشت نمیاد نگاه نکن... دگ چشم و دهنتو کج و کوله کردنت چیه آخه... بنظرم اینجور آدما مریضن من خودم اصلا هیچوقت با اخم و یا نگاه بد کسیو نگا نمیکنم، آدم دل کسی بشکنه خیلی گناه بزرگیه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می‌رود.... 💔 
اسی حالا بحث نگاه کردنه  چه جوری نگاه کنیم موقع صحبت هم زل نزنیم هم در و دیوارو نگاه نکنیم؟؟&n ...

* من خودمم یکی زل بزنه بهم حرف بزنه خودمو گم میکنم اصلا نمیفهمم چی میگه .مخصوصا مادر شوهرم که زل میزنه فقط تو چشام حرف میزنه😓😫

❌کارما❌  🔫لایک نکنید با تشکر✔

یادمه ی دستبند تازه گرفته بودم انداخته بودم ی زنه ی جوری ب دستم نگا میکرد باز چشمشو بر میداشت یکم بعد نگا میکرد عصبی شدم جلوش بازترش کردم دادم بالا ک تو دید نباشه نمیتونستم پاشم مجبوری تو دیدش بودم

اینجور موقعه از کسی انرژی بد بگیرم میرم ی طرف ک دیدش نباشم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛