2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای یعنی بیای خونه ما همه چی پاپاترول 

پس من ۳ سالشه هرجا اینارو ببینه میگه من پاپاترول میخوام باید بخری 

اسم هر کدوم از شخصیتاروهم بلده عروسک هرکدومم داره لباس و جورابشم گرفتیم یعنی🤕

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
وای یعنی بیای خونه ما همه چی پاپاترول  پس من ۳ سالشه هرجا اینارو ببینه میگه من پاپاترول میخوام ...

روتختی.چتر.ادامس.تک تک عروسکاش .ماشیناشون.رباتاشون.رایدر تنها.رایدر با سگاش.لباسای همشون..بزار بقیش و نگم برات🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
روتختی.چتر.ادامس.تک تک عروسکاش .ماشیناشون.رباتاشون.رایدر تنها.رایدر با سگاش.لباسای همشون..بزار بقیش ...

آی گفتی دقیقا 

تازه نقاب همشونم داره می‌ره میزنم صورتش میاد میگه ببینید مارشال شدم چیس شدم رابل شدم و.....

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
تازه به غیر وسایل درو دیدارمونم پر از نقاشی اون شخصیت هاست

ماهم برچسباشونو زدیم دیوار😂