2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭چه غلطی کنم

1254 بازدید | 29 پست

من پارسال اردیبهشت یه جای معتبر تزریق لب داشتم عالی بودی هنوز هیچی ازش‌ ندیدم ۹ ماه شده 

بعد امروز لبام میخاره نمیدونم دارم تبخال میزنم یا واس اون ژل لبه هس دارم سکته میکنمممم

لب بالام یه تیکه کوچیک ورم کرده بعد ک‌میخندم لبم کشیده میشه دورش چیزای ریز سفید هست مثل جوش سر سفید ولی داخل لبمه 

بچه ها تبخال اینجوریه؟؟؟ چیکار‌کنم😭

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمک و خمیر دندون قاطی کن بزن رو لبت خوب میشی

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

بچه معلوم نمیشه زیاد سریع ببینید پاکش کنم گوشه سمت راستشم دارع ورم میکنه مشخصه تو عکس

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔