2777
2789

بچه ها ی روشی که به ذهنتون میرسه برای پول دراوردن بگین شاید کمک یکی شد خدا خیرتون بده 🌹

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست کردن عروسک 

مثلا عروسک روسی نمدی 

کار آنلاین الان دیگ جواب نمیده چون همه نتا ضعیف و اینا خیلی هاشم کلاهبرداریه بقیه چیزام سرمایه زیاد میخواد 

آرایشگری ک خوب الان بری مدرک فنی حرفه ای بگیری 

تزئین کردن باگل طبیعی خیلیم درآمد داره 

تزئین سفره عقد و مراسم و بادکنک آرایی ک سلیقه باید داشته باشی و آموزش از یوتیوب اینا ک اولش یه کارمیگیری بعد دوباره وسیله میگیری

اینا برا کسی ک سرمایه نداره میگما 

برا کسی ک سرمایه داره کارهای مختلفی هست

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
درست کردن عروسک  مثلا عروسک روسی نمدی  کار آنلاین الان دیگ جواب نمیده چون همه نتا ضعیف و ...

درس خوندن و پاره شدن بعد کنارش ساختمون سازی کنی و بساز بفروش از همه بهتره

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)
درس خوندن و پاره شدن بعد کنارش ساختمون سازی کنی و بساز بفروش از همه بهتره

از بین همه نظرات با شما از همه بیشتر موافقم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

سلام دوستان من یک روش کسب درآمد فقط با گوشی پیدا کردم به این صورته که فقط با ادد زدن افراد به گروه ها در تلگرام شرکت ها پول میدن من روزی چند میلیون با این روش بدست میاورم هر روز هم میشه کار کرد آیدی تلگرام ادمینش رو می‌ذارم بهش پیام بدین راهنمایی می‌کنه 

Verysery آیدی تلگرام

باید کار کنی خرج نکنی پولتو به گردش بندازی یا سرمایه گزاری کنی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!