2777
2789
اینجا کاربری هست به طور روتین متاب معرفی بکنه تو تاپیک هاش؟

کاربر nazaniiiin تاپیک کتاب دارن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
کاربر nazaniiiin تاپیک کتاب دارن

میتونی تگش کنی 

یا منو تو یکی از تاپیکاش 

ممونم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندمش دوبار  رمان خارجی از نویسنده معروف یا رمان فلسفی که فقط مثل این کتابای روانشناسی الکی ن ...

حسین فروتن تو کتاب باز درمورد فلسفه حرف میزد و کتابم معرفی میکرد. دوس داشتی گوش بده 

البته مجتبی شکوری هم بعضی وقتا کتابای فلسفی معرفی میکرد تو نت بزن کتابایی که معرفی کرده و فلسفی هست رو میاره

حسین فروتن تو کتاب باز درمورد فلسفه حرف میزد و کتابم معرفی میکرد. دوس داشتی گوش بده  البته مجت ...

ممنون حتما سرچ میکنم

راه های شناخت فلسفه و ... دوست دارم خیلی و ادبیات رمان های مطرح خارجی تشبیه ها کلمات زیبا خیلی قشنگن دوست دارم همشونو بخونمممم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
ممنون حتما سرچ میکنم راه های شناخت فلسفه و ... دوست دارم خیلی و ادبیات رمان های مطرح خارجی تشبیه ها ...

خواهش میکنم. یه قسمت هم بود یه فیلسوف آورده بودن فکنم فامیلیش ساعتچی بود تو یونان فلسفه خونده بود اون قسمت هم جالبه دوس داشتی ببین. فصل 5کتاب باز

ممنون حتما سرچ میکنم راه های شناخت فلسفه و ... دوست دارم خیلی و ادبیات رمان های مطرح خارجی تشبیه ها ...

setayesh books تو یوتیوب کتابای رمان خارجی زیاد معرفی میکنه. نمیدونم دقیق چی دوس داری وگرنه خودمم معرفی میکردم بهت

خواهش میکنم. یه قسمت هم بود یه فیلسوف آورده بودن فکنم فامیلیش ساعتچی بود تو یونان فلسفه خونده بود او ...

باشه مرسی عزیزم ببینم پیداش میکنم

setayesh books تو یوتیوب کتابای رمان خارجی زیاد معرفی میکنه. نمیدونم دقیق چی دوس داری وگرنه خودمم مع ...

خیلی ممنون 

به همه نوع کتابی علاقه دارم هر کتابی که یه چیزی به ادم اضافه کنه 

میتونی تگش کنی  یا منو تو یکی از تاپیکاش  ممونم

@nazaniiiin   

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خیلی ممنون  به همه نوع کتابی علاقه دارم هر کتابی که یه چیزی به ادم اضافه کنه

اگه داستانی دوست داری که جملات قشنگم داشته باشه: کتابخانه نیمه شب

عاشقانه : و کسی نماند جز ما یا ترجمه های دیگش( ما تمامش میکنیم) 

عاشقانه و تقریبا انگیزشی:قصر آبی 

روانشناسی:نیمه تاریک وجود

سفرنامه:نیم دانگ پیونگ یانگ و دختری با هفت اسم

داستان کوتاه و مذهبی که آدم رو تشویق میکنه آدم بهتری باشه :سلام بر ابراهیم 1 و 2

اینا کتابایی هستن که تو ذهنم بود و ارزش خوندن دارن و دوسشون داشتم

اگه داستانی دوست داری که جملات قشنگم داشته باشه: کتابخانه نیمه شب عاشقانه : و کسی نماند جز ما یا تر ...

خیلیی ممنون 

دختری با هفت اسم رو خوندم جالبه 

کتابای الیف شافاک رو دوست دارم یا جوجومویز  به نظرم زنای قدرتمندی هستن

خیلیی ممنون  دختری با هفت اسم رو خوندم جالبه  کتابای الیف شافاک رو دوست دارم یا جوجومویز ...

خواهش میکنم😍آره خیلی جالب بود. اونام قشنگ مینویسن از هر کدوم فقط دوتا از کتاباشونو خوندم