2777
2789
یکیش mahshidtopia بذار یه لحظه وصل شم با فیلت. ر شکن اسم اونیکی یادم نیست

باشه گلممم ممنون

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا کاربری هست به طور روتین متاب معرفی بکنه تو تاپیک هاش؟

این تاپیک خیلی پربازدیده .زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه مفیداند.فک کنم همچین عنوانی.اتفاقا صبح فک کنم دوباره اومده بود تو بازدیدا

این تاپیک خیلی پربازدیده .زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه مفیداند.فک کنم همچین عنوانی.اتفاقا صبح ف ...

خیلیییی ممنونننن

میخواستم یکی باشه مدام درباره ی کتاب تاپیک بزنه 

یه نفر بود فکر میکنم تعلیق کرد خودشو کاربریش رو هم فراموش کردم 

بازم ممنونممممممممم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اره یکی هست تعلیق نیست اسمشو بلد نیستم راستش.کتاب هنر طریف بی خیالی ام خوبه اگ نخوندی

خوندمش دوبار 

رمان خارجی از نویسنده معروف یا رمان فلسفی که فقط مثل این کتابای روانشناسی الکی نباشه یه جوری به ادم یاد بده مثل دنیای سوفی و ... 

میخواستم بپرسم ازش

اره یکی هست تعلیق نیست اسمشو بلد نیستم راستش.کتاب هنر طریف بی خیالی ام خوبه اگ نخوندی

اکگ پیداش کردی تگم میکنی تو تاپیکش؟

ان شاالله.ولی خودت ی سرچ کن تو نت بااین عنوان ک گفتم ویه نی نی سایت بزن کنارش احتمالا تاپیکه بیاد

بله ممنونننن❤️❤️