خوشگل_خانومی مدیر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 عنوان کتاب باز | مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 46 پست من اون برنامه رو خیلی دوس داشتم شبیهش چیزی سراغ دارین؟ 1401/11/24 | 19:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 اره تو یوتیوب هم بگی بد نیست باشه اگه پیدا کردم خبرت میگنم یکیش mahshidtopiaبذار یه لحظه وصل شم با فیلت. ر شکن اسم اونیکی یادم نیست
انبهاستوایی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 10566 یکیش mahshidtopia بذار یه لحظه وصل شم با فیلت. ر شکن اسم اونیکی یادم نیست باشه گلممم ممنون شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 اره تو یوتیوب هم بگی بد نیست باشه اگه پیدا کردم خبرت میگنم setayesh booksparisa vibes
انبهاستوایی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 10566 setayesh books parisa vibes ممنونممممممممم شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم
خوشگل_خانومی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 880 اردگیری رستمییی :">>> وای عاشقش بودم فک کنم دوشنبه ها میومد صحبت میکرد بخاطرش ینی ... آره واقعا قشنگ حرفاش از قلبش میومد بیرون
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 اینجا کاربری هست به طور روتین متاب معرفی بکنه تو تاپیک هاش؟ این تاپیک خیلی پربازدیده .زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه مفیداند.فک کنم همچین عنوانی.اتفاقا صبح فک کنم دوباره اومده بود تو بازدیدا
انبهاستوایی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 10566 این تاپیک خیلی پربازدیده .زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه مفیداند.فک کنم همچین عنوانی.اتفاقا صبح ف ... خیلیییی ممنوننننمیخواستم یکی باشه مدام درباره ی کتاب تاپیک بزنه یه نفر بود فکر میکنم تعلیق کرد خودشو کاربریش رو هم فراموش کردم بازم ممنونممممممممم شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 خیلیییی ممنونننن میخواستم یکی باشه مدام درباره ی کتاب تاپیک بزنه یه نفر بود فکر میکنم تعلیق ... اره یکی هست تعلیق نیست اسمشو بلد نیستم راستش.کتاب هنر طریف بی خیالی ام خوبه اگ نخوندی
انبهاستوایی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 10566 اره یکی هست تعلیق نیست اسمشو بلد نیستم راستش.کتاب هنر طریف بی خیالی ام خوبه اگ نخوندی خوندمش دوبار رمان خارجی از نویسنده معروف یا رمان فلسفی که فقط مثل این کتابای روانشناسی الکی نباشه یه جوری به ادم یاد بده مثل دنیای سوفی و ... میخواستم بپرسم ازش شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم
انبهاستوایی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 10566 اره یکی هست تعلیق نیست اسمشو بلد نیستم راستش.کتاب هنر طریف بی خیالی ام خوبه اگ نخوندی اکگ پیداش کردی تگم میکنی تو تاپیکش؟ شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم
درمسیرخداوند عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 20452 اکگ پیداش کردی تگم میکنی تو تاپیکش؟ ان شاالله.ولی خودت ی سرچ کن تو نت بااین عنوان ک گفتم ویه نی نی سایت بزن کنارش احتمالا تاپیکه بیاد
انبهاستوایی عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 10566 ان شاالله.ولی خودت ی سرچ کن تو نت بااین عنوان ک گفتم ویه نی نی سایت بزن کنارش احتمالا تاپیکه بیاد بله ممنونننن❤️❤️ شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه #باشعور_باشیم