2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید….،

170 بازدید | 31 پست

من شوهرم تک پسره و کارمند یعنی اوضاع مالی داغان😂 ولی باباش خیلییییییی پولداره 

اما خسیس😏

ما یه خونه کوچیک حاشیه شهر داریم خودمون هم تو شهر مستاجریم دوتا هم بچه دارم دلم میخواد برم خونه بزرگ و نوساز الان خواهرم و خواهر شوهرم هیچ کدوم خونه ندارن اما خونه های اجاره ای شون لوکس و ۲۰۰ متره کلا دارن فقط عشق و حال میگنن 

دوستام میگن الان خواهرشوهرت چون میدونه بالاخره اموال باباهه بهش میرسه داره کیف میکنه خونه های خوب رهن میکنه میشینه اما من اومدم تو خونه پنجاه متری داغون شیطونه میگخ خونه خثدم زو بفروشم بزم خونه خوب کرایه کنم 

اخه میدونید همیشه هم کمک های مالی فقط به اونا کیشه چون اسمش مستاجره ولی میگن شما خونه داری آخرم میدونم ارث هیچی بهمون نمیدن میگن خودتون خونه دارید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااا 

شوهرت باید خودش عرضه داشته باشه جمع کنه

اون پدر پدر کل بچهاشه ب دختراش نرسه ب کی برسه پس

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

ارث که میرسه بهتون بلاخره ولی تا کی منتظر بمانید یکی بخواد اموالشو بده وارثش یا خدایی نکرده فوت کنه هر جور خودت صباح میدونید و دوست داری زندگی کن 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
چطور روت میشه همچین چیزایی به زبونت بیاری

دقیقننن اینجور عروسا فقط توقع دارن از خانواده شوهر

مثل زندایی من نشسته تو کل مال خالم اینا کنگر میخوره لنگر میندازه دراخرم مامانبزرگمو کتک زد و حاضر نیست هیچکس جز تیرطایفه ی خودش سرسفرش بشینه درحالی ک هرجی میخوره صدقه سر مادرم ایناس شوهزشمیره زمینایی ک حق مامانم ایناستو میکاره و میخورت پولشو

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

خانوما چتونه ؟اسی حرف بدی نزده که نظر خواست در مورد فروش و اجاره خونش

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اصولاً تو زندگی هیچوقت چشمم به مال کسی نبوده هر چی داریم تلاش خودمون بوده

این ازون عروساس ک دوسداره همه چی مال خودش باشه

دقیقننن اینجور عروسا فقط توقع دارن از خانواده شوهر مثل زندایی من نشسته تو کل مال خالم اینا کنگر میخ ...

خب چیزی که نمیدونی راجع من نظر نده من یه قرون هم پدرشوهره کمک نکرده بهمون تا حالا