2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید….،

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 31 پست
به پسرش نرسه فقط به دختر برسه میشه پدر ؟؟؟

فعلا ک زندس نمرده 

ب پسرشم میرسه ولی بجاش 

پدره شاید نظرش اینه پسرش کارکنه با عرضه بشه دختر ک نمیتونه مثل پسر بره کارگری اکثرن خانوادها حمایت میکنن دختراشونو

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چیزی که نمیدونی راجع من نظر نده من یه قرون هم پدرشوهره کمک نکرده بهمون تا حالا 

پس دنبال مالشنباش ک برای خاهرشوهرم اینکارو کرد برای اون اینکارو کرد برای ای اینکارو کرد پدرشه اختیار مالشو داره 

منم ب عنوان ی مادر سعی میکنم پسرم با عرضه دراد و خودش برای زندکیش تلاش کنه چون من تا ابد زنده نیستم ک 

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

اتفاقا خوبه زیر دین کسی نیستید منت رو سرتون نیست خونه تو اصلا نفروش که اگه بفروشی خیلی سخت میتونی خونه بخری 

من خودم مادر رلم به گفت وقتی ازدواج کردین بیاین طبقه پایین خودمون ( خونه شون سه طبقه اس و خیلی بزرگه و بالاشهره) منم گفتم نه ترجیح میدم با عشقم برم پایین شهر خونه ۵۰ متری زندگی کنم ولی رو پای خودش وایسه 

اینم بگم خانواده خوبی ان 

تو هم سرتو بگیر بالا خان خودت نوکر خودت باش نه جیره مواجب گیر بقیه شکر خدا که شوهرت سرکار 

انشالله زندگیتون بهتر بشه

خانوما چتونه ؟اسی حرف بدی نزده که نظر خواست در مورد فروش و اجاره خونش

والا بخدا 

نه میدونن چه خبره نه میشناسن اومدن منو بخورن همین پدر پدری که میگن چند تا خونه داره یه دونه رو خالی نکرده پسرش بشینه که اجاره نشین نشه همین پدر یه عروسی واسه پسرش نگرفت منم تمام این سالها فقط احترام گذاشتم و خلاص 

الان دلم میخواد برم خونه بزرگ بچه هام بزرگ شدن خونه کوچیکه الانم دستمو جلوش دراز نکردم گفتم خونه حاشیه شهر رو بفروشم برم خونه بزرگ رهن کنم همین وگرنه اون بده نیست اگه میداد تو این ۱۵ سال میداد 

واقعا متاسف میشم همچین چیزایی میشنوم مامان و خالتم نباید کوتاه بیان

مامان من بخاطر بچهاش عمرشو با ی ادم معتاد و خیانتکار و فقیر تباه کرد ( منظوذم بابامه) انقدر با ابروعه جیکش درنیومپه تاحالا بارها گریه کرد ولی سکوت کرد 

خیلی ارومه 

مامان من بخاطر بچهاش عمرشو با ی ادم معتاد و خیانتکار و فقیر تباه کرد ( منظوذم بابامه) انقدر با ابروع ...

ای بابا😑😑😑

خیلی ناراحت شدم

انشالله که خدا عمر باعزت و سلامتی بدن بهشون عزیزم

خانوما چتونه ؟اسی حرف بدی نزده که نظر خواست در مورد فروش و اجاره خونش

میتونست خیلی قشنگ تر توضیح بده 

همش حرفش خاهرشوهرام خاهرشوهرام بود 

ای بابا😑😑😑 خیلی ناراحت شدم انشالله که خدا عمر باعزت و سلامتی بدن بهشون عزیزم

انشالله

فعلا ک زندس نمرده  ب پسرشم میرسه ولی بجاش  پدره شاید نظرش اینه پسرش کارکنه با عرضه بشه د ...

اها داماد نباید کار کنه اون وقت عزیرم منم ۱۵ ساله رو پای خودمونیم بدون هیچ کمکی سوال منم با دقت میخوندی بهتر بود خودمون از تلاش خودمون خونه خریدیم حاشیه شهر میگم اونو بفروشم خونه اجازه بررگتر بگیرم وگرنه باباهه ۱۵ ساله نداده بقیه شم نمیده 

والا بخدا  نه میدونن چه خبره نه میشناسن اومدن منو بخورن همین پدر پدری که میگن چند تا خونه داره ...

متاسفانه فقط یاد گرفتیم همو قضاوت کنیم وقتی تو شرایط اون شخص نیستیم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اها داماد نباید کار کنه اون وقت عزیرم منم ۱۵ ساله رو پای خودمونیم بدون هیچ کمکی سوال منم با دقت میخو ...

مهم نیست منظورت چیبود مهم اینه منظورو چطور رسوندی والا فقط حرفت خاهرشوهرا خاهرشوهرا بود 

عزیزم مسلمن این پدر نمیاد خرج صفرتا صد زندگی دختراشو بده ک حالا ی کمکی میکنه دیگه چربطی ب کار داره

درضمن بنظرم هرچقدر عروس ازین چیزا دور شه اعصاب خودش راحتتره چون فردا اونیکه ب چشم طایفه ی شوهر بد میشه تویی کلن عروس همینه خار دارت

میتونست خیلی قشنگ تر توضیح بده  همش حرفش خاهرشوهرام خاهرشوهرام بود

درسته صحبت شما

ولی ایشونو هم نمیشه قضاوت کرد

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶