2777
2789
عنوان

بچه ها😭😐کمک کمک

133 بازدید | 13 پست

اقااااا دو هفته بعد جشن داریم منم کلییی شکم کردم وزنم ۶۴ قدم ۱۶۰ کنکور دارم چاق شدم نمیتونم درست درمون رژیم بگیرم

راهکار بدین چیکارش کنمممم حداقل یکم کوچیک شه نمیخام تخت بشه فقط رو بد نشه راهکار بدیننننن

کمک🥲😂

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔

خوبی ک ۴۰ کیلو نبودی ببینی چ دردیه😂

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

گفتم چیشده‌ همه دنبال لاغر شدنن‌ من دنبال چاق شدن 

هقققق🥺💔

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همدردیم😂😂😂

یه مدت تعلیق...                                                                   توجه❌اسمم(یلدا) نیست چون شب یلدا اینجا عضو شدم گذاشتم(کاربر یلدایی) کاربری دست چند نفره😎

بودم اتفاقا :/ تا ۱۷ سالگی ۴۲ کیلو‌ بودم در انتظار چاقی یدفه چاق شدم ‌پشمام ریخت الان در انتظار لاغری😂😂

البته ازدواجم در چاقیم بی تاثیر نبود 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
گفتم چیشده‌ همه دنبال لاغر شدنن‌ من دنبال چاق شدن  هقققق🥺💔

بخور خاهر چاق شدن سخت نیست خداییش من از ۴۲ شدم ۶۴ واقعا ۲۲ کیلو کم نیست😂😂

من با خوردن ترشی و ایستک و یسره غذایی ک دوس داشتم به مقدار زیاد وزنم ۵۲ شده بود ینی ۱۰ کیلو اضافه کردم بقیشم بخاطر ازدواج بود

ایی خدا همتون ک لاغرین فقط من چاقم😭😐

بودم اتفاقا :/ تا ۱۷ سالگی ۴۲ کیلو‌ بودم در انتظار چاقی یدفه چاق شدم ‌پشمام ریخت الان در انتظار لاغر ...

😂لاغری بد تره یا چی😂

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
بخور خاهر چاق شدن سخت نیست خداییش من از ۴۲ شدم ۶۴ واقعا ۲۲ کیلو کم نیست😂😂 من با خوردن ترشی و ایست ...

بخدا اندازه ۱۰نفر میخورم‌ اصلا فایده نداره...

همدردیم😂😂😂

میخوام فقط بخورم و بخورم و بازم بخورم بلکه فرجی سد و ۵ کیلو اضاف کردم

😂لاغری بد تره یا چی😂

ببین راستش چاقی😑ینی هم صورتم خیلیییی بهتر شده همه میگن هم هیکل فقط این شکم کوفتی بره پایین همه چی اوکیه 

ولی اگ لاغری به یکی بیاد واقعا قشنگه 

بخدا اندازه ۱۰نفر میخورم‌ اصلا فایده نداره...

ایستک معده بزرگ میکنه غذا در حد خفگی بخور آروم آروم اثر میکنه

میخوام فقط بخورم و بخورم و بازم بخورم بلکه فرجی سد و ۵ کیلو اضاف کردم

من ک هرچی میخورم‌ فایده نداره ولی انشالله برا شما فرجی شه و ۵ کیلواضافه کنی😂😂😂