2777
2789
عنوان

ایده ولنتاین۲(عشقولانه) 😚🤪💖

656 بازدید | 11 پست

در ادامه تایپیک قبلی عرضم به حضورتون که میتونید از این شیشه ها هم درست کنید ،من این رو برای تولدش درست کرده بودم شما میتونید خوشگلتر درست کنید

یه سری کاغذ های کوچیک می‌برید و  داخل هر کدوم یه دلیل علاقتون به طرف مقابل رو می‌نویسید حالا میتونه بیشتر باشه میتونه کمتر باشه ،(شیشه ای که من استفاده کردم شیشه قرص بوده😅من محتویات کپسول هاروخالی کردم و داخلش جمله های داخل کاغذی گذاشتم)  

مثلا :

دوست دارم چون مهربونی

دوست دارم چون فلان روز هوامو داشتی

دوست دارم چون چشمای قشنگی داری🥺

دوست دارم چون تو سخت ترین روزا کنارم بودی 

و..... 

یا حتی میتونید به جای دلیل دوست داشتن 

شیشه تشکر درست کنید

-ممنونم از اینکه تو روزای خاصم درکم میکنی 

-ممنونم که صبوری

-ممنونم که همیشه زود میای خونه

و...

انقد ذوق میکنن که:)

الان نگید طرف من اصلا احساسی به این چیزا نداره،همشون دوست دارن حتی اگه به رو نیارن🤪

واسه رفیقای گلتونم میتونید درست کنید😍😍🌼

تا ایده های بعدی بدرود:))))

حالم بد شد😑😒

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙁😑😐😐😐

😑😑

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

حالا میشنه یکی یکی میخونه بنظرتون:/

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
حالا میشنه یکی یکی میخونه بنظرتون:/

بله همسر من نه تنها یکی یکی خوند بلکه هربار میره با ذوق بازشون میکنه میخونه😑🥲از شما یکی بخاطر  کارات تشکر کنه خوشحال نمیشی؟سنگ نیستن که آدمن😉

ایده نابیه 

ولی برا کی درست کنم؟🥲

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹