2777
2789
عنوان

کینه ای بودن خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس کینه ای نیستی بنظرم  لجبازی  البته باز خودت بیشتر خودتو میشناسی

میدونی خب نگاه میکنم ب یکی از فامیلامون ک ۷۸ سالشه و با همین اخلاق هیچکس دور و برش واسش نمونده و اینکه نمیتونم کاری برای این اخلاقم بکنم اذیت میشم

طرف بالای ده بار عذر خواهی کرده عذاب وجدان هم داره ولی من قلبم تیر میکشه یادم میاد

ببین عزیزم بخشش یه خوبی داره آدمو سبک میکنه منم برام پیش اومده هم بخشیدم هم نبخشیدم اونی که بخشیدمو سال به سال دیگه یادم نمی یاد یادمم میوفته دیگه مثل گذشته واسم درد نداره و راحت ترم ولی اونی که نبخشیدم مثل زخم باز میمونه همش به فکرم میوفته و هر بار مثل روز اوله دردش که کلی اذیت میشم حتی ممکنه اون روزمو کلا خراب کنه اون یادآوری. این وسط اینو فهمیدم که کسی که میبخشه قبل از اینکه واقعا طرف مقابلشو ببخشه داره واسه حال خوب خووش پا جلو میذاره هر چه زودتر با بخشش این دمل چرکی رو خارج کنی از ذهنت راحت تری اینو منی دارم بهت میگم که نزدیکترین کسم بهم ضربه زد و بخشیدمش حال الانم با قبل بخشیدن اصلا قابل قیاس نیت بعدم وقتی میبخشی خدا هم بهت بیشتر رحم میکنه توی زندگی انگار که رها میشی از یه درد مثل کوهی که روی شونه هاته

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
طرف بالای ده بار عذر خواهی کرده عذاب وجدان هم داره ولی من قلبم تیر میکشه یادم میاد

تاحالا گناهی مرتکب شدی از خدا بخوای ببخشه؟ من اینجوری ادمارو میبخشم میگم من بنده خودخواه باشم نبخشم چجوری منتظر بخشش خدا باشم 

بده و منم همینطورم 

ولی هیچ وقت به روی کسی نمیارم میریزم توی خودم و خودم رو نابود میکنم 😔

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من نزدیکترین شخصم بهم آسیب زد 

۴ ساله ک نمیتونم ببخشم 

۲ سال قهر بودم باهاش 

الان ۲ ساله ک آشتی کردیم،ولی خب هر بار ک میبینمش یاد اون کار زشتی ک باهام کرد میوفتم،داغون میشم خدا شاهده

ولی نمیتونم حرف بزنم...

حرفاتون خیلی آرومم کرد ممنونم

خدارو شکر حالت همیشه خوش دوستم.

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔