2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتما ل۶۰ درصدی داددختره

به ضربان قلبش دختر میخوره 

ولی میگن اصن درست نیست برا سنجش جنسیت حالا شایدم خطا کرده وایسا تا آنومالی خیره انشاالله

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
خداکنه خطانباشه عزیزم

از عکس پروفایلتو تیکرت معلومه دختر دوست داری انشالله هم سالم باشه هم دخمل باشه احتمال زیاد هم دختره ضربان قلب هم اکثرا درست میگه

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
از عکس پروفایلتو تیکرت معلومه دختر دوست داری انشالله هم سالم باشه هم دخمل باشه احتمال زیاد هم دختره ...

بله عزیزم یه پسر ۷ساله دارم اگه یدونه هم دختربیارم دیگه جنسم کامل میشه

منم ۱۳هفته و ۱روز رفتم گفت به احتمال زیاد پسره یعنی احتمال داره درست گفته باشه

من خودم دوازده هفته رفتم گفت پسره گفتم احتماله یا قطعی گفت وقتی میگیم پسر یعنی قطعیه دکترمم همین حرفو زد بهم

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش