2777
2789
عنوان

بچه من فقط جیغ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 79 پست
دو سال و سه ماه پسر هست

پسر من۱۶ ماهشه جیغ نمیزنه ولی زیاد شیطونی میکنه، و اشیا رو هم پرت میکنه اما هیچ وقت دعواش نمیکنیم، با محبت برخورد میکنیم یا حواسشو با موضوع دیگه ای پرت میکنیم، این دوران گذراست، رفتار درست رو یاد بگیرید تا موندگار نشه

دختره یاپسر؟ خب معلومه بچه ها مامانشونوچون بیشترمیبینن بیشترپیششن وابسته ترن  اسباب بازی مهمه ...

اخه من جدی برخورد میکنم که بد تربیت نشه 

هروقت مادرش نیست با من اصلا جیغ نمیزنه همینکه مادرش میاد فقط لوس بازی و جیغ و داد 😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره ی شمس آرامش بخش هست برای بچه هم اثرش زیاده . 

سوره ی جن اگه تو خونه بخونید برای بچه ای که ترسیده یا مشکلی داره که باعث لجبازی وعصبانیتش میشه درست میشه برای دختر برادرم هفده بار خوندیم الان مثل آدم شده قبلاً حتی شبها هم روی پای زن داداشم می‌خوابید یا کلا نمی خوابید توی ماشین بیشتر از نیم ساعت نمی نشست همش هم جیغ ودعوا بود

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
دو سال و سه ماه پسر هست

وای مثل پسرمنه ،،،،تازه خونه عوض کردیم چندباره همسایه اومده میگه سروصدامیکنید ،،،،بگیم یا نگیم اون حرف حالیش نیست بچه اس کارخودشو میکنه امشب شوهرم بخاطرسروصدا بلندشدزدش ،،   دیگه هیچی منم باشوهرم دعوا کردیم الانم قهریم

اگه زیر سه ساله کاملا رفتارش طبیعیه بچها تو این سن کنجکاون و شیطون منتها ما بزرگا حوصلشونو نداریم 

دعوا کردن هیچ دردی رو درمون نمیکنه 

فقط سرگرم کردن و واکنش نشون ندادن مهمه

مثلا موقع پرتاب کردن چیزی دعواش نکنید بلافاصله سرگرمش کنید ب یه کار دیگه 

من یه مدت مشاور کودک بودم کمک بیشتری خاستین در خدمتم

کلا زاد و ولد حماقت حالا اینجوری بعد بزرگتر میشه مشکلات بزرگتر  فقط حواست باشه دیگه تول ...

حماقت این هست که پس فردا تو پیری و کوری هیچکس نباشه یه لیوان آب دستت بده تو تنهایی و بی کسی بمیری

کلا زاد و ولد حماقت حالا اینجوری بعد بزرگتر میشه مشکلات بزرگتر  فقط حواست باشه دیگه تول ...

آره راست میگی من به هیچ وجه قصد بچه دیگه ای ندارم و نداریم و نخواهیم داشت تا عبد

حماقت این هست که پس فردا تو پیری و کوری هیچکس نباشه یه لیوان آب دستت بده تو تنهایی و بی کسی بمیری

یعنی ما بخاطر خودخواهی خودمون بچه بیاریم که فردا پیرشدیم جمعمون کنه این اصلا درست نیست

من دوست داشتم دخترم بابایی بشه و انقدر توجهشو به باباش جلب کردم و هی روش کار کردم که باباشو دوست داشته باشه همیشه و عاشق باباش باشه که الان میگه بابامو بیشتر دوست دارم 😂😂😂😂 و من اصلا مشکلی با این ندارم که پدرشو بیشتر دوست داشته باشه...

با اینکه از شوهرم حدا شدم اما همیشه راجب باباش هوب میگم بهش و عاشق پدرش کردمش 😍

خیلی مهمه تبلیغاتی که راجب پدرش میشه و حرفایی که به بچه گفته میشع 

اخه من جدی برخورد میکنم که بد تربیت نشه  هروقت مادرش نیست با من اصلا جیغ نمیزنه همینکه مادرش م ...

اتفاقا همه بچه ها همینن مامانشون که پیششون باشه پشتشون گرمه لوس ترمیشن میدونن یکی هست ازش دفاع کنه جوابشوبده 

یعنی ما بخاطر خودخواهی خودمون بچه بیاریم که فردا پیرشدیم جمعمون کنه این اصلا درست نیست

از بچه به آدم کی نزدیکتره ، خانه سالمندان ؟مگه ما عمر و جوانیم وسرمایمون رو برای اونا نمیزاریم

آخه جمع نمیکنن مارو  میدونی ده سال دیگه تکنولوژی چه ربات هایی از بچه ها می‌سازه؟ چیزی به اسم مراقبت از والد و عاطفه نمیمونه