2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قوز داره یکم . ممنونم عزیزم

الکی اعتماد به نفست رو تخریب نکن عالیه عالی هستی خیلیم خوشگلی

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
الکی اعتماد به نفست رو تخریب نکن عالیه عالی هستی خیلیم خوشگلی

مرسی گلم ❤️

چشم

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

سلام

من صدای زیبای شمارو شنیدم  همین طور دکلمه های قشنگتون رو.

من عکس بینیتونو ندیدم.

اما فکر میکنم عمل نکنین، چون یقینا صدای زیبا و دوبلوری شمارو تحت تأثیر  منفی قرار میده.

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
سلام من صدای زیبای شمارو شنیدم  همین طور دکلمه های قشنگتون رو. من عکس بینیتونو ندیدم. اما فک ...

سلام شبتون بخیر

ممنونم از توجهتون

جدا تاثیر میزاره؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
سلام شبتون بخیر ممنونم از توجهتون جدا تاثیر میزاره؟

بله متأسفانه. 

صداتو اصطلاحا  تو دماغی میشه.

صدای شما مستعد تو دماغی شدنه.

حالا عوارض دیگه به کنار.

من ازین منظر گفتم.

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
بله متأسفانه.  صداتو اصطلاحا  تو دماغی میشه. صدای شما مستعد تو دماغی شدنه. حالا عوارض د ...

مطمئن نیستم اما با آقای دکتر صحبت کردم‌گفتن مشکلی پیش نمیاد .

مطمئن نیستم اما با آقای دکتر صحبت کردم‌گفتن مشکلی پیش نمیاد .

ممیخوام اون آقای دکتر رو قضاوت کنم.

اما حداقل  ۹ نفر از اطرافیان  دوستان و همکارام عمل کردن، اکثرا عوارضی داشتن. 

من اعتقاد دارم، تا جایی که ممکنه  نباید تیغ جراحی به بدن نزدیک بشه.🙂

ممیخوام اون آقای دکتر رو قضاوت کنم. اما حداقل  ۹ نفر از اطرافیان  دوستان و همکارام عمل کر ...

آره خب قطعا باعث میشه دو دل بشم .

ممنون از اطلاعاتتون