2777
2789
عنوان

کنکوری جان بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 17 پست
عزیزم برو همون مدرسه که درس میخوندی از مدیرش بپرس تا ادرس اون مدرسه بزرگسالانی که باید واسه ثبتنام ب ...

مرسی عزیزم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه✨️💚

میخوام یه وبینار بذارم برای بچه های کنکوری

آموزش برنامه نویسی درست

مباحثی که بهتره تو زمان باقی مونده خونده بشه

درکل چه کارهایی باید تو زمان های باقی مونده انجام داد

منابع خوب معرفی میشن ، و درمورد تمام عوامل حواس پرتی ، راه مقابله باهاش و چگونگی حفظ پیوستگی باهم صحبت میکنیم

و به تمام سوالاتون پاسخ داده میشه

بعد از تموم شدن برنامه مینویسید و برای من میفرستید ، من هم چک میکنم اگر اشکالی داشته باشه اصلاحش میکنم و راهنمایی میکنم که براتون کدوم مباحث بهتره یا بهتره چجوری برنامه بنویسید .

وبینار توی ۳ روز یکشنبه دوشنبه و سه شنبه(۳ جلسه) برگزار میشه✨️🍫

هزینه رایگان هست🌱💕

خوشحال میشم حتی یک ذره هم شده کمکتون کنم🦋❤️

برای رزرو پیوی  پیام بدین✨️💕

تلگرام:@fatemeh_karimie

ایتا و روبیکا:@fatemeh_karimik

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور