2454
2445

وکیل بگیر 

میدونی ....نینی سایت بهم یه درس قشنگی داد :) اینه که اشکالی نداره دیدگاه تو با بقیه فرق داشته باشه . اشکالی نداره ک تو توی زندگیت اشتباه کنی .شوهر تو واقعا جفت روحیت نیست . مهم ترین و قشنگ ترین درسی که داد اینه که یه دختر که حتما نباید شوهر کنه  مهم اینکه مستقل و قدرتمند باشه و با هر تلنگری نشکنه و ضعیف نباشه :) یه درس مهمترشم یاد گرفتم اینکه این سایت بیجنبه زیاد داره 😐 . ولی کاربر ماه و عالی هم داره که من فقط ب عشق اونا میام 😂😍

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
ولش کن  بهش فک نکن ازش خوبیای کوچیک پیدا کن و اونارو ببین کم کم همونی میشه ک میخوای

الان دعوامون شد گفت بریم تکلیفت با پدرت روشن کنم 

عوضی ۶ ساله هیچ گهی نمیخوره عرضه نداره بعد میگه قدم تو نحس بود.  قدم من نحس تو این ۶ سال چیکار کردی . 

عصبی و اخلاق گندش فقط سر من زبون داره

خانوادش میبینه موش میشه

من ازدواج سومم هست:/ولی اگر ببینم تغییر نمیکنه جدا میشم:/ده بارم بشه اگر خوشبخت نباشم جدا میشم..زندگی با مرد بد خیلی سخته..یعنی چی ک مثلا یکی بیاد منو بزنه من بخاطر آبروم تحمل کنم خیلی ببخشیدا شاشیدم تو حرف مردم مگ وقتی من دارم کتک میخورم و عذاب میکشم مردم میان کمکم یا مگ اونا دردشون میگیره ک حالا آبروی منم با حرف عنه اونا بره

2441
الان دعوامون شد گفت بریم تکلیفت با پدرت روشن کنم  عوضی ۶ ساله هیچ گهی نمیخوره عرضه نداره بعد م ...

جدا شو خو ابجی شش سال پیش همه چی ارزون بود کاری نکرده الان می خواد چکا کنه

الان دعوامون شد گفت بریم تکلیفت با پدرت روشن کنم  عوضی ۶ ساله هیچ گهی نمیخوره عرضه نداره بعد م ...

همه چی درست میشه

شاید خیلی بهش فشار میاری و تحقیر میکنی اونم از خودش دفاع میکنه

اینطوری برکت تو خونتون کمه

سعی کن آرامش داشته باشی بخاطر خودت 🌹

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
همه چی درست میشه شاید خیلی بهش فشار میاری و تحقیر میکنی اونم از خودش دفاع میکنه اینطوری برکت تو خو ...

والا برا من پول مهم نیست خودش عصبیه شبیه روانیاس منم خسته شدم وگرنه گور بابای مال دنیا

۴ سال پیش میخاستم جدا شم بابام مانع شد چون نامزد قبلیم فامیل بود ‌ با ما. 

چرا انتخابش کردی از اول

ینی این همه خصوصیت بد حتی یکیشو نشون نمیداد؟

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند! 💜Army💜
نه ۶ سال پیش خوب بود  .همه قبل عقد خودشون خوب نشون میدن . اوضاع مملکت هم بهتر بود خب

مطمئنی ایراد از توام نیست؟

اینو قبول داری که تو یه مشاجره یه دعوا یک نفر مقصر نیست؟

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند! 💜Army💜
همه چی درست میشه شاید خیلی بهش فشار میاری و تحقیر میکنی اونم از خودش دفاع میکنه اینطوری برکت تو خو ...

کم بودن برکت تو خونمون بخاطر اینه که به من بی احترامی میکنه 

بخاطر اینه که نماز نمیخونه . ربطی ب من  نداره این بی برکتی. 

2451